Apple Watch -älykellot

Apple Watch -älykellot edullisesti DNA:lta. Kuluton ja koroton DNA maksuaika. Nopea toimitus.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Hinta

0 € - 0

Saatavuus

Ominaisuudet

Tyhjennä valinnat
Uusimmat ensin
26 tuotetta

Apple Watch -älykellot edullisesti DNA:lta

Apple Watch -älykellot pitävät sinut vauhdissa, terveenä sekä yhteydessä. Saatavilla kolme Apple Watch -mallia Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 6 tai Apple Watch SE -älykello DNA:lta.

Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 6 tai Apple Watch SE – mitä eroa niillä on?

Apple Watch -älykello on apuväline terveelliseen elämään. Apple Watch Series 3 -älykellossa on rannesykemittaus ja GPS-paikannus, joten kello mittaa matkaa ja seuraa aktiivisuuttasi. Apple Watch Series 6 -älykellossa on lisäksi veren happitason tunnistin, EKG-appi ja muita edistyksellisiä terveysominaisuuksia. Apple Watch SE -älykello on hieman edullisempi malli, isokokoisella Retina-näytöllä. Saat puhelut, viestit sekä musiikin suoraan ranteeseesi.

Apple Watch -älykello eri kokoisina? 38 mm, 40 mm, 42 mm vai 44 mm:n

Kaikista Apple Watch -älykelloista on saatavilla erikokoiset mallit. Pienempi 38 mm:n malli sopii sirompaan ranteeseen, 42 mm:n ja 44 mm:n ovat hieman isompia. Apple Watch -älykelloon vaihdat rannekkeen käden käänteessä, joten kannattaa varmistaa, minkä kokoinen ranneke kelloosi sopii.

Osta Apple Watch -älykello osamaksulla DNA:lta

Osta Apple Watch -älykello edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat Apple Watch -älykellolle nopean toimituksen.