Apple MacBook ja Mac Mini

Apple MacBook ja Mac Mini -tietokoneet edullisesti DNA:lta. Kuluton ja koroton DNA maksuaika.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Saatavuus

Tyhjennä valinnat
Uusimmat ensin
3 tuotetta

Apple MacBook ja Mac Mini -tietokoneet edullisesti DNA:lta

Tyylikkään ulkoasun lisäksi Apple MacBook -tietokoneet on varustettu huipputehokkaalla Applen omalla M1-sirulla. Siru lupaa uskomattomat tehot, huippunopean graafisen suorituskyvyn sekä tehokkaan akun Applen kannattaville tietokoneille. Ei siis ihme, että Apple MacBook ja Mac Mini -tietokoneet ovat ammattilaisten suosiossa.

Apple MacBook vai Mac Mini – kumpi kannattaa valita?

Jos etsit tehokasta työkonetta, jonka kanssa työskentelet missä tahansa, on valintasi Apple MacBook Pro. Se on varustettu kirkkaalla Retina-näytöllä ja taustavalaistulla näppäimistöllä. Jos taas etsit tehokasta tietokonetta toimistolle tai kotiin, Apple Mac Mini -tietokone on valintasi. Apple Mac Mini on pienikokoinen pöytäkone, johon liität langattoman näppäimistön, hiiren sekä näytön.

MacBook Pro ja MacBook Air – mitä eroa niillä on?

Apple MacBook Pro on todella tehokas työkone, joka tarjoaa uskomattoman laskentatehon graafiseen suunnitteluun ja MacBook Pro varustettu nerokkaalla Touch Bar -kosketusnäytöllä sekä pitkäkestoisella akulla. Apple MacBook Air on uskomattoman ohut ja kevyt, joten MacBook Air kulkee kevyesti mukanasi.

Osta Apple MacBook -tietokone osamaksulla DNA:lta

Osta Apple MacBook -tietokone edullisesti DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat tietokoneellesi nopean toimituksen.