Doro - Puhelimet

Selkeät ja helppokäyttöiset Doro-puhelimet edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Hinta

0 € - 0

Saatavuus

Ominaisuudet

Tyhjennä valinnat
Uusimmat ensin
6 tuotetta

Helppokäyttöiset Doro-puhelimet DNA:lta

Selkeät ja helppokäyttöiset Doro-puhelimet sopivat erinomaisesti hänelle, jolla ei ole kokemusta älypuhelimista sekä heille, jotka haluavat yksinkertaisen ja selkeän peruspuhelimen.

Klassinen Doro-simpukkapuhelin vai Doro-älypuhelin?

Etsitkö helppokäyttöistä älypuhelinta vanhemmillesi tai itsellesi? Doro-senioripuhelimissa on kuuluva ääni ja selkeä näyttö. Doro-puhelimet ovat senioreiden suosikkeja. Isot näppäimet tai helppokäyttöinen kosketusnäyttö takaavat, että Doroa oppii käyttämään kuka tahansa. DNA:lta löydät Doron Android-puhelimet kuten Doro 8080:n, selkeän peruspuhelimen Doro 7011:n, klassista simpukkamallia Doro 7031:stä unohtamatta.

Doro-puhelimen erillinen avunpyyntöpainike lisää turvallisuutta

Älypuhelin iäkkäälle? Doro-puhelin on turvallinen käyttää. Puhelimissa on erillinen avunpyyntöpainike, jolla otetaan yhteys ennalta määritellylle henkilölle. Samalla voit lähettää myös sijaintisi GPS:n avulla. Lisäksi Doro-puhelimet kestävät pieniä iskuja ja niissä on kestävä akku.

Osta Doro-puhelin osamaksulla DNA:lta

Osta helppokäyttöinen Doro-senioripuhelin osamaksulla DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin, ilman lisämaksua.