Motorola: Puhelimet

Motorola Moto -puhelimet, edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta. Kuluton ja koroton 3 vuoden DNA Maksuaika ja pidennetty takuu.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Saatavuus

Ominaisuudet

Uusimmat ensin
12 tuotetta

Motorola

Motorola on yksi legendaarisimmista puhelinvalmistajista. Motorola Moto -puhelimet tunnetaan upeasta näytöstä, huippuluokan kameroista ja tehokkaista suorittimistaan, järeää akkua unohtamatta. Osa malleista tukee huippunopeaa 5G-yhteyttä.

Motorola Moto ja Motorola Edge puhelimet DNA:lta

Etsitkö huippuluokan kamerapuhelinta vai pelipuhelinta? Motorola Moto G8 Power on todellinen tehopakkaus värikylläisellä 6,4” Max Vision -näytöllä ja kahdeksanydinsuorittimellaan. Hieman edullisempi Motorola Moto E6i -puhelimesta löydät järeän 3000 mAh:n akun sekä 13 MP:n kolmoiskameran. Tai valitse raskaansarjan tehopuhelin Motorola Moto G100 5G, joka lupaa uskomattomat tehot ja pitkän akkukeston. Motorola Moto G100 tukee huippunopeaa 5G-yhteyttä, joten puhelimella pelaat Fortnite- tai PlayerUnknown’s Battlegrounds -pelejä minimaalisella viiveellä.

Osta Motorola-puhelin osamaksulla DNA:lta

Osta Motorola Moto -puhelin osamaksulla DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin, ilman lisämaksua.