Samsung: Tabletit

Samsung-tabletit edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Saatavuus

Tyhjennä valinnat
Uusimmat ensin
14 tuotetta

Samsung-tabletit DNA:lta

Suositut Samsung-tabletit sopivat suuresta koostaan pieneenkin käteen. Ei siis ihme, että Samsung-tabletti sopii erinomaisesti koko perheen tabletiksi.

Tehokkaat Samsung Galaxy -tabletit kirkkaalla näytöllä

Samsung-tabletit ovat tunnettuja erinomaisesta näytöstään sekä järeästä akusta. Etsitkö tehokasta Samsung Galaxy -tablettia työntekoon ja pelaamiseen. Vai vietätkö vapaa-aikaasi elokuvien parissa ja nettiä selaillessa? Vai etsitkö veden- ja pölynkestävää tablettia työkäyttöön?

Samsung Galaxy Tab A7 vai Galaxy Tab S7 – kumpi kannattaa valita?

Millaista Samsung-tablettia etsit? Siro ja ohut Samsung Galaxy Tab A7 -tabletti on varustettu kirkkaalla näytöllä, upealla äänentoistolla ja pitkäkestoisella akulla. Tehokkaassa Samsung Galaxy Tab S7+ -tabletissa on tehoa kuin tietokoneessa. Lisäksi Galaxy S7+ -tabletissa on mukana S Pen -kynä ja valmius 5G-yhteyksille. Ja jos etsit vedenkestävää tablettia, jota voit käyttää vaikka hanskat kädessä, on valintasi Samsung Galaxy Tab Active3.

Osta Samsung-tabletti osamaksulla

Osta Samsung Galaxy -tabletti osamaksulla DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi. Kulut 0 € ja korot 0 %. Samalla saat pidennetyn 3 vuoden DNA Takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi tabletteihin, ilman lisämaksua.