Sony: Kaiuttimet

Langattomat Sony-kaiuttimet edullisesti ja nopealla toimituksella DNA:lta.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Saatavuus

Uusimmat ensin
5 tuotetta

Langattomat Sony-kaiuttimet edullisesti DNA:lta

Langattomat ja kannettavat Sony-kaiuttimet tarjoavat korkealuokkaisen äänentoiston ja luovat festareiden äänentoiston ja tunnelman kaikkialle. Veden- ja iskunkestävät kaiuttimet eivät säikähdä sadekuuroa tai hetkellistä uppoamista veteen, joten ota kaiutin mukaan rannalle tai veneelle.

Sonyn Bluetooth-kaiuttimet Extra Bass -äänentoistolla

Langattomat Sony-kaiuttimet on tunnettu huippuluokan äänentoistostaan. Extra Bass -äänentoisto lupaa syvän basson, jota tasapainottaa kirkas diskanttikaiutin. Live Sound luo kolmiulotteisen tilaäänen, joten tuntuisi kuin olisit keikalla. Lisäksi Sony-kaiuttimissa on näyttävät valotehosteet, jotka sykkivät biitin ja biisien mukaan. Valotehosteet sekä strobot nostavat bileesi aivan uudelle tasolle.

Langattomat Sony-kaiuttimet soivat yhtä soittoa jopa kellon ympäri

Sonyn langattomat kaiuttimet on varustettu tehokkaalla akulla, joten ne soivat yhtä soittoa kellon ympäri, jopa 24 tuntia. Järeällä akulla varustetut Bluetooth-kaiuttimet toimivat myös varavirtalähteenä, joten lataa kaiuttimella tarvittaessa puhelimesi

Osta langaton Sony-kaiutin osamaksulla DNA:lta

Osta langaton Sony-kaiutin osamaksulla DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat nopean ilmaisen kotiinkuljetuksen kaiuttimille.