Sony - Pelaaminen

Sony PlayStation ja pelitarvikkeet. Ilmainen toimitus, kuluton ja koroton DNA Maksuaika.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Saatavuus

Tyhjennä valinnat
Uusimmat ensin
18 tuotetta

Sony PlayStation 5 -pelikonsoli DNA:lta

Sony PlayStation 5 vie pelaamisen äärimmilleen. PS5:ssa on salamannopea SSD-asema, joka tarjoaa olemattomat latausajat ja avaa eteesi aivan uuden pelimaailman. Lisäksi PlayStation 5 lupaa uskomattoman grafiikan ja se tukee jopa 8K-tarkkuuteen yltäviä näyttöjä. Edistyksellinen PS5:n DualSense-peliohjaimella pääset toiminnan keskipisteeseen. Ohjaimen kosketuspalaute ja vastustustasoaan muuttavat liipaisimet tekevät pelaamisesta käsin kosketeltavan aitoa.

Maailman myydyin pelikonsoli PlayStation 4

Legendaarinen Sony PlayStation 4 on maailman myydyin pelikonsoli. Se tarjoaa upean teräväpiirtokuvan, HDR-grafiikan sekä huiman tehon. Langattoman DualShock 4 -peliohjaimen tarkkuus on huippuluokkaa.

Täydennä pelikonsoliasi PlayStation-lisätarvikkeilla

Ota PlayStation 5 -pelikonsolista kaikki ilo irti ja täydennä pelikonsoliasi PlayStation-lisätarvikkeilla. HD-videokameralla ikuistat parhaat pelihetket, PlayStation 5 -kauko-ohjaimella on videot ja suoratoistoviihde vain napinpainalluksen päässä tai lataa pelivaroja PS Network -lompakkoosi PlayStation Network -latauskortilla.

Osta PlayStation-pelikonsoli osamaksulla DNA:lta

Osta PlayStation 5 -pelikonsoli osamaksulla DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %. Lisäksi saat nopean ilmaisen kotiinkuljetuksen Pleikkarillesi.