Sony PlayStation 5 konsolit ja lisätarvikkeet

DNA:n laajasta Sony PlayStation -valikoimasta löydät huippuvarusteet pelaamiseen – PS5- ja PS4-konsolit, ohjaimet sekä muut lisätarvikkeet. Tilaa edullisesti jopa 36 kk:n maksuajalla ja nopealla toimituksella.

Rajaa tuotteita

Rajaa tuotteita

Saatavuus

Uusimmat ensin
16 tuotetta

Sony PlayStation -konsolit ja -tarvikkeet

DNA:n monipuolisesta Sony PlayStation -valikoimasta löydät pelikonsolit ja tarvikkeet mahtaviin pelielämyksiin. Tilaa nopeasti ja edullisesti tuliterä PlayStation 5- tai PlayStation 4 -pelikonsoli, upeissa eri väreissä hehkuva DualSense-ohjain PS5:lle tai DualShock-ohjain PS4:lle, kolmiulotteisella äänellään vaikutuksen tekevät PULSE 3D -kuulokkeet sekä muut laadukkaat PlayStation-tarvikkeet.

Täydennä pelikonsoliasi PlayStation-lisätarvikkeilla

Ota PlayStation 5 -pelikonsolista kaikki ilo irti ja täydennä pelikonsoliasi PlayStation-lisätarvikkeilla. HD-videokameralla ikuistat parhaat pelihetket, PlayStation 5 -kauko-ohjaimella on videot ja suoratoistoviihde vain napinpainalluksen päässä tai lataa pelivaroja PS Network -lompakkoosi PlayStation Network -latauskortilla.

Osta PlayStation-pelikonsoli osamaksulla DNA:lta

Osta PlayStation 5 -pelikonsoli osamaksulla DNA:lta. DNA tarjoaa kuluttoman ja korottoman DNA Maksuajan, jopa kolmeksi vuodeksi, kulut 0 € ja korot 0 %.