DNA Jämpti

DNA Jämpti

Puhelut ja viestit 
käytön mukaan

EU-datapaketti 
12 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. 1 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Jos netti ei ole pääasia ja kuulumisetkin vaihdat mieluummin naamatusten, valitse DNA Jämpti. Se on edullinen liittymä, jossa netti on rajaton ja viesteistä ja puheluista maksat käytön mukaan. Netin maksiminopeus on 1 Mbit/s. Kk-hintaan sisältyy rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Sisältää 12 Gt/kk EU-datapaketin.

Edullinen liittymä ilman datakattoa

DNA Jämpti -liittymässä on edullinen kuukausimaksu ja rajaton netti. Puheluista ja viesteistä maksat kotimaassa ja muissa EU/ETA-maissa jämptisti käytön mukaan: normaalihintaiset puhelut 0,07 €/alk. min sekä tekstiviestit 0,07 €/kpl ja multimediaviestit 0,40 €/kpl kotimaassa. Netin maksiminopeus on 1 Mbit/s, ei datakattoa.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Soitettaessa palvelu- ja yritysnumeroihin veloitetaan ko. palveluntarjoajan ilmoittaman puheluhinnan lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min. 

Edullinen myös reissussa

DNA Jämpti -liittymä on edullinen myös reissussa. Liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. EU- ja ETA-maissa puheluista sekä teksti- ja multimediaviesteistä veloitetaan kotimaan hinta, kun soitat tai viestittelet normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin Suomeen ja muihin EU- ja ETA-maihin. Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Lue lisää WiFi-puheluista.

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat valikoituja puhelimia vielä edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan. Tutustu etuihin

11,99 €/kk (12 kk)
Jatkossa 12,90 €/kk
Ei määräaikaa
Avausmaksu 0,00 €
sis. alv 24 %
11,99 € (12 kk)
Jatkossa 12,90 €/kk
Ei määräaikaa.
Avausmaksu 0,00 €