DNA Nopea 4G Rajaton Plus

DNA Nopea 4G Rajaton Plus

Puhelut ja viestit 
Rajattomasti

EU-datapaketti 
32 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
Suomessa, Baltiassa ja Pohjolassa. 150 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Huoleton liittymä, jossa on rajattomasti kaikkea: soita, tekstaa ja käytä nettiä kotimaassa niin paljon kuin haluat. Netin maksiminopeus jopa 150 Mbit/s. Kk-hintaan sisältyy rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Mukana 32 Gt/kk EU-datapaketti.

Rajattomasti puhetta, viestejä ja nopea 4G-netti ilman datakattoa

DNA Nopea 4G Rajaton Plus -liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Muissa EU- ja ETA-maissa netinkäyttö sisältyy EU-datapaketin osalta kuukausihintaan, puhelut ja viestit laskutetaan edullisesti kotimaanhinnalla.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä EU:n ulkopuolelle soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). Matkapuhelinmaksu on 0,09 €/min (2.10.2023 alkaen 0,169 €/min).

Edullinen myös reissussa

EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. EU- ja ETA-maissa puheluista sekä teksti- ja multimediaviesteistä veloitetaan kotimaan hinta, kun soitat tai viestittelet normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin Suomeen ja muihin EU- ja ETA-maihin. Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla.  Lue lisää WiFi-puheluista.

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat valikoituja puhelimia vielä edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan. Tutustu etuihin

"
21,90 €/kk (12 kk)
Jatkossa 34,90 €/kk
Ei määräaikaa
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
21,90 € (12 kk)
Jatkossa 34,90 €/kk
Ei määräaikaa.
Avausmaksu 6,90 €