DNA Rajaton 200M

DNA Rajaton 200M

Puhelut ja viestit 
Rajattomasti

EU-datapaketti 
30 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
200 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Rajattomasti kaikkea ja sukkela 4G-netti: DNA Rajaton 200M -liittymässä on puhetta, viestejä ja nettiä niin paljon kuin haluat, ilman datakattoa. Netin maksiminopeus on 200 Mbit/s. Mukana tulee 30 Gt/kk EU-datapaketti.

Rajattomasti puhetta, viestejä ja nopea 4G-netti ilman datakattoa

DNA Rajaton 200M -liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Muissa EU- ja ETA-maissa netinkäyttö sisältyy EU-datapaketin osalta kuukausihintaan, puhelut ja viestit laskutetaan edullisesti kotimaanhinnalla.

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä EU:n ulkopuolelle soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). Matkapuhelinmaksu on 0,09 €/min (2.10.2023 alkaen 0,169 €/min).

Edullinen myös reissussa

EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. EU- ja ETA-maissa puheluista sekä teksti- ja multimediaviesteistä veloitetaan kotimaan hinta, kun soitat tai viestittelet normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin Suomeen ja muihin EU- ja ETA-maihin. Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla.  Lue lisää WiFi-puheluista.

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat valikoituja puhelimia vielä edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan. Tutustu etuihin

25,99 €/kk (12 kk)
Jatkossa 31,90 €/kk
12 kk määräaikainen, yht. 311,88 €
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
25,99 € (12 kk)
Jatkossa 31,90 €/kk
12 kk määräaikainen
Avausmaksu 6,90 €