DNA Rajaton 4G 10M

DNA Rajaton 4G 10M

Puhelut ja viestit 
rajattomasti

EU-datapaketti 
25 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
10 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Etsitkö huoletonta liittymää, jossa on rajattomasti kaikkea? DNA Rajaton 4G 10M liittymällä luet sähköpostit, soitat puhelut ja lähetät viestit vaivatta, ilman käyttökattoja. Netin maksiminopeus on 10 Mbit/s. Mukana tulee 25 Gt/kk EU-datapaketti.

Nopea 4G-liittymä, jossa rajattomasti nettiä, viestejä ja puheluita

DNA Rajaton 4G 10M -liittymässä on rajaton netti kotimaassa sekä puhetta ja viestejä niin paljon kuin haluat. EU- ja ETA-maissa netinkäyttö sisältyy EU-datapaketin osalta kuukausihintaan, puhelut ja viestit laskutetaan edullisesti kotimaanhinnalla. 

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä EU:n ulkopuolelle soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). Matkapuhelinmaksu on 0,09 €/min (2.10.2023 alkaen 0,169 €/min). 

Edullinen myös reissussa

EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla. 

Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat maittain, tutustu hintahakuun tai lue lisää roamingista.

WiFi-puheluilla soitat edullisesti kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Lue lisää WiFi-puheluista.

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat valikoituja puhelimia vielä edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan. Tutustu etuihin

"
24,99 €/kk (12 kk)
Jatkossa 26,90 €/kk
Ei määräaikaa
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
24,99 € (12 kk)
Jatkossa 26,90 €/kk
Ei määräaikaa.
Avausmaksu 6,90 €