DNA Super 4G Rajaton

DNA Super 4G Rajaton

Puhelut ja viestit 
Rajattomasti

EU-datapaketti 
36 Gt/kk

Rajaton 4G-netti 
Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. 300 Mbit/s, ei datakattoa

WiFi-puhelut
Soita edullisesti kaukomailta

 

Odottelu ei ole sinun juttusi? Aikasi ei mene hukkaan, kun puhelimessasi on DNA Super 4G Rajaton. Se on superliittymä, jossa on rajattomasti kaikkea: puhetta, viestejä ja nettiä niin paljon kuin haluat. Netin maksiminopeus on 300 Mbit/s. Kk-hintaan sisältyy rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Mukana muhkea EU-datapaketti, 36 Gt/kk.

Puhelinliittymä supernopealla netillä, ei datakattoa

DNA Super 4G Rajaton -liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa, sekä puhetta ja viestejä niin paljon kuin haluat. Muissa EU- ja ETA-maissa netinkäyttö sisältyy EU-datapaketin osalta kuukausihintaan. 

Kuukausimaksuun eivät kuulu puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Palvelu- ja yritysnumeroihin sekä EU:n ulkopuolelle soitettaessa veloitetaan palvelu- tai ulkomaanpuhelumaksun lisäksi matkapuhelinmaksu (mpm). Matkapuhelinmaksu on 0,09 €/min (2.10.2023 alkaen 0,169 €/min).

Edullinen myös reissussa

EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella sisältyy liittymän kuukausihintaan. Tämän jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. EU- ja ETA-maissa puheluista sekä teksti- ja multimediaviesteistä veloitetaan kotimaan hinta, kun soitat tai viestittelet normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin Suomeen ja muihin EU- ja ETA-maihin.

WiFi-puhelut ovat käteviä kaukomailla

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita myös WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Suomesta ulkomaille suuntautuvat puhelut ja viestit laskutetaan aina erillisen hinnaston mukaan. Lue lisää

Puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Kun käytössäsi on DNA:n puhelinliittymä, saat valikoituja puhelimia vielä edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan. Tutustu etuihin

27,99 €/kk (12 kk)
Jatkossa 39,90 €/kk
12 kk määräaikainen, yht. 335,88 €
Avausmaksu 6,90 €
sis. alv 24 %
27,99 € (12 kk)
Jatkossa 39,90 €/kk
12 kk määräaikainen
Avausmaksu 6,90 €