1. Kuulokkeet
  2. AfterShokz
  3. AfterShokz Trekz Air -kuulokkeet
AfterShokz Trekz Air -kuulokkeet, Slate Grey
AfterShokz Trekz Air -kuulokkeet, Slate Grey
AfterShokz Trekz Air -kuulokkeet, Slate Grey
AfterShokz Trekz Air -kuulokkeet, Slate Grey

AfterShokz Trekz Air -kuulokkeet, Slate Grey

  • Uuden sukupolven ultrakevyet urheilukuulokkeet
  • Korvakäytävät jäävät vapaaksi
  • Kuule ympäristön äänet
3,30 €/kk
yhteensä 118,80 €sis. alv 24 %

Maksuaika

3,30 €/kk
36 kk
yhteensä 118,80 €

Väri

Slate Grey

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä

AfterShokz Trekz Air -kuulokkeet ovat uuden sukupolven urheilukuulokkeet. Uskomattoman kevyet ja huomaamattomat urheilukuulokkeet pysyvät paikoillaan koko treenin ajan. AfterShokzit soivat luujohtumisen avulla eli kuulokkeet jättävät korvakäytäväsi vapaaksi, joten kuulet ympäristön ja liikenteen äänet.

Höyhenenkevyet AfterShokz Trekz Air -kuulokkeet

Titanium-seoksesta valmistetut AfterShokz Trekz Air -urheilukuulokkeet ovat höyhenenkevyet. Vain 30 grammaa. Mutta soivat halutessasi raskaasti. Hien- ja kosteudenkestävät AfterShokz Trekz Air -kuulokkeet soivat yhdellä latauksella jopa 6 tuntia. Sisäänrakennetun taajuuskorjaimen avulla säädät bassoa ja vähennät tärinää.

Turvallisin tapa kuunnella musiikkia lenkillä

AfterShokz -kuulokkeissa ääni aistitaan korvan luiden kautta. Kuulokkeet istuvat nerokkaasti poskiluiden päälle, korvakäytävän taakse. Mukavasti ja huomaamattomasti. Aftershokz-kuulokkeissa ääni aistitaan luujohtumisen eli korvan luiden avulla. Korvakäytävä jää täysin vapaaksi, joten lenkkeillessäsi kuulet liikenteen ja ympäristön äänet. Pystyt reagoimaan nopeasti yllättäviin tilanteisiin. Kun olet hiljaisessa paikassa, kuten junassa tai lentokoneessa, voit blokata ympäristön äänet korvatulpilla. Ja kuulet musiikin häiriöittä.

AfterShokz vastaa urheilijoiden toiveisiin

AfterShokzin kuulokkeet ovat hakeneet inspiraationsa huippu-urheilijoiden ikuisesta toiveesta: miten treenata täysillä ja kuunnella lempimusiikkia yhtä aikaa. Bluetooth-kuulokkeet soivat ilman johtoja ja istuvat mukavasti päähän. Halutessasi voit vastata puheluihin kesken treenin.