Alepäivät 18.6.-4.7
  1. Kuulokkeet
  2. AKG
  3. AKG Y600NC -vastamelukuulokkeet
AKG Y600NC -vastamelukuulokkeet
AKG Y600NC -vastamelukuulokkeet
AKG Y600NC -vastamelukuulokkeet
AKG Y600NC -vastamelukuulokkeet
AKG Y600NC -vastamelukuulokkeet
AKG Y600NC -vastamelukuulokkeet

AKG Y600NC -vastamelukuulokkeet

  • Koe puhdas studioääni
  • Nauti musiikista ilman taustamelua
  • Jopa 25 tunnin akkukesto
5,52 €/kk
yhteensä 198,72 €sis. alv 24 %

Maksuaika

5,52 €/kk
36 kk
yhteensä 198,72 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote noudettavissa 1 myymälästä

Tyylikkäiden AKG Y600C -vastamelukuulokkeiden palkittu äänentoisto luo uskomattoman tunteen. Koe upean syvät bassot sekä vivahteikkaat äänensävyt.

AKG Y600NC -vastamelukuulokkeilla uppoudut keskelle musiikkia

AKG on ollut vuosikymmenten ajan musiikkipiirien arvostama merkki. AKG-ääniteknologia on saanut jopa Grammy-palkinnon. AKG Y600NC -vastamelukuulokkeilla nautit studiolaatuisesta äänestä, lentokoneessa, bussissa tai keskellä liikenneruuhkaa. Koe äänensävyjen eri ulottuvuudet ja kuule äänen kaikki kerrokset. Aivan kuten musiikintekijät ovat ne tarkoittaneet.

Vastamelutoiminnolla keskityt musiikkiin

AKG-vastamelutoiminnolla (ANC) poistat häiritsevät äänet, jotta voit keskittyä ja kuunnella. AKG Y600NC -kuulokkeiden vastamelutoiminnolla nautit myös täydellisestä hiljaisuudesta samalla kun teet töitä, opiskelet tai luet. TalkThru-tekniikka laskee musiikin äänenvoimakkuutta ja vahvistaa puheääniä puhelun aikana. Ambient Aware -tekniikka takaa, että kuulet ympäristön äänet sopivasti. Et missaa lähtökuulutusta ja kuulet liikenteen äänet.

Tyylikkäät AKG Y600NC -kuulokkeet soivat langattomasti jopa 25 tuntia

Keskity musiikkiin vaikka kellon ympäri. AKG Y600NC -vastamelukuulokkeet soivat 25 tuntia langattomasti Bluetoothilla ja vastamelutoiminnolla. Ja jos käytät kuulokejohtoa, kuuntelet jopa 36 tuntia vastamelutoiminnolla. Ajattomasti muotoillut kuulokkeet istuvat miellyttävästi korvillesi. Kuulokkeet on helppo taittaa kokoon ja ne mahtuvat takin taskuun tai laukkuun.