1. Älykellot
  2. Amazfit
  3. Amazfit GTS 2e -älykello
Amazfit GTS 2e -älykello, Pinkki
Amazfit GTS 2e -älykello, Pinkki
Amazfit GTS 2e -älykello, Pinkki
Amazfit GTS 2e -älykello, Pinkki
Amazfit GTS 2e -älykello, Pinkki
Amazfit GTS 2e -älykello, Pinkki

Amazfit GTS 2e -älykello, Pinkki

  • Kevyt älykello liikunnan ja hyvinvoinnin seurantaan
  • Reunaton 1,65” AMOLED-näyttö
  • Jopa 24 päivän akunkesto

Amazfit GTS 2e on tyylikkään siro älykello, joka seuraa eri liikuntamuotoja monipuolisesti. Värikkäällä AMOLED-näytöllä varustettu kello seuraa hyvinvointiasi, kuten unenlaatua, veren happisaturaatiota ja sykettä.

Modernin kulmikasta tyylikkyyttä

Amazfit GTS 2e -kellossa on tarkka 1,65 tuuman värikylläinen AMOLED-näyttö. Modernia neliskulmaista muotoilua täydentää kellotaulu, johon voi valita itselleen sopivan tyylin ja kuvan. Sen ansiosta kellosta voi luoda vaikka omaa asukokonaisuutta täydentävän kohokohdan.

Amazfit GTS 2e seuraa hyvinvointiasi

Tehokkaalla BioTracker 2 -tekniikallaan kello mittaa liikuntasuorituksiasi tarkasti. Sykemittauksen ansiosta on helppo seurata omia unitottumuksia, liikunnan rasitusta ja liikkumisen määrää. Amazfit GTS 2e osaa seurata myös stressitasoja ja happisaturaatiota sekä älykkään PAI-järjestelmän ansiosta käyttäjänsä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kello osaa synkronoida terveys- ja unitiedot älypuhelimeen, jolta tietojen seuraaminen sujuu helposti. Siinä on myös langaton Bluetooth-yhteys.

Äärimmäisen monipuolinen tuki eri liikuntamuodoille

Erilaisia urheilutiloja kellon valikoimasta löytyy peräti 90 erilaista. Näitä ovat muun muassa erilaiset juoksu-, pyöräily- ja uintimuodot. 5 ATM -tason vesitiiviyden ansiosta kelloa voidaan käyttää uinnissa ja sukeltamisessa jopa 50 metrin syvyyteen saakka. GPS- ja Glonass-paikannuksen ansiosta kello mittaa tarkasti liikutun matkan.

Jopa 24 päivän akunkesto

Tehokkaasta akusta riittää virtaa täydellä latauksella jopa 24 päivän yhtäjaksoiseen käyttöön. Kello on helppo ladata mukana tulevalla magneettikiinnitteisellä laturilla.

Kelloon saatavilla suomen kieli elokuussa julkaistulla ohjelmistopäivityksellä.

3,86 €/kk
yhteensä 138,96 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

3,86 €/kk
36 kk
yhteensä 138,96 €

Väri

Pinkki

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Tuote on loppunut myymälöistä

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja