Anker PowerLine+ Lightning punottu kaapeli 0,9 m, Valkoinen

Anker PowerLine+ Lightning punottu kaapeli 0,9 m, Valkoinen

  • Kestävä 0,9 metrin latauskaapeli
  • iPhone-, iPad- ja iPod-yhteensopiva

Anker PowerLine+ Lightning on kaikki mitä latauskaapelilta toivot. Punottu 0,9 m kaapeli iPhone-, iPad- ja iPod -malleille, joissa on Lightning-liitin.

Anker PowerLine+ -latauskaapeli kestää rasitukset

Anker PowerLine+ on premium-tason latauskaapeli, joka kestää käytössä. Tyylikkäällä nailonpunoksella päällystetty latauskaapeli on läpäissyt vaativat rasituskokeet, joissa sen on pitänyt kestää yli 5000 taivutusta murtumatta. Latauskaapelin Lightning- ja USB-liittimissä on kovamuoviset vahvikkeet, jotka joustavat ja kestävät käytössä.

Sujauta latauskaapeli suojakoteloon

Anker PowerLine+ -kaapelin poikkeuksellinen vetolujuus on saatu aikaan kuituytimellä, kaksinkertaisella nailon-punoksella ja tarkalla laser-hitsauksella. PowerLine+ on tehty kestämään, vääntämistä ja venyttämistä. Kääri Anker PowerLine+ vyyhdelle suojakoteloon säädettävän tarranauhakiinnityksen avulla. Kiinnitys helpottaa kuljetusta ja johdon pituuden säädön, eikä ylimääräiset latauskaapelit loju pöydällä tai lattialla.

Apple-yhteensopiva Lightning-latauskaapeli

Anker PowerLine+ Lightning on Apple-yhteensopiva latauskaapeli. Kaapeli on MFi-sertifoitu, joten voit ladata turvallisesti mitä tahansa Apple iPhone-, iPad- ja iPod-mallia, joissa on Lightning-latausliitin. Punotun latauskaapelin sisuksesta löytyvät data- ja virtakaapelit varmistavat, että latauskaapeli tarjoaa tehokkaimman mahdollisen latauksen mistä tahansa USB-lähteestä.

Johtava mobiililatausbrändi

Anker on yksi maailman johtavista mobiililatausbrändeistä. Yrityksen perustivat Googlen entiset insinöörit vuonna 2011. Heidän haaveenaan oli päihittää todellinen ensimmäisen maailman ongelma: liian nopeasti tyhjenevät laitteiden akut. Tähän päivään mennessä Ankerin latureita, varavirtalähteitä ja latauskaapeleita on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

14,00 €
sis. alv 24 %
14,00 €

Väri

Valkoinen

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.