1. Laturit
  2. Anker
  3. Anker PowerPort III Nano -laturi 20 W + Lightning-kaapeli 0,9 m
Anker PowerPort III Nano -laturi 20 W + Lightning-kaapeli 0,9 m
uutuus

Anker PowerPort III Nano -laturi 20 W + Lightning-kaapeli 0,9 m

  • Nanokokoinen laturi ja latauskaapeli yhdessä
  • Täydellinen lataussetti Apple-laitteelle

Pieni ja pippurinen Anker PowerPort III Nano -laturi ja 0,9 metrin Lightning-latauskaapeli yhdessä. Täydellinen lataussetti Apple-laitteellesi.

Nanokokoinen teholaturi Anker PowerPort III Nano 20 W

Älä anna pienen koon hämätä. Vaikka Anker PowerPort III Nano -laturi on nanokokoinen, se lataa puhelimet, tabletit ja lisälaitteet uskomattomalla teholla. Laturi tuuttaa virtaa jopa 20 W:n teholla. Sen avulla lataat iPhone 12 -puhelimen akun jopa kolme kertaa nopeammin, kuin Applen 5 W:n laturilla.

Tehokas laturi tukee pikalatausta

Anker PowerPort III Nano lataa laitteet Ankerin tehokkaalla ja turvallisella Power IQ 3.0 -pikalatauksella. Lisäksi laturi tukee Quick Charge- sekä Power Delivery -pikalatausta. Vartin pikalatauksella saat jopa 3,5 tuntia lisää akkukestoa videoiden katseluun.

Täydellinen lataussetti iPhonelle

Apple-yhteensopivassa lataussetissä on mukana tehokas Anker-laturi sekä 90 cm:n Lightning-latauskaapeli. Sotkeutumaton latauskaapeli ei mene solmuun ja kaapelin liittimet kestävät jopa 30 000 taivutusta. Tällä paketilla lataat iPhone -puhelimet, Lighting-liitännällä varustetut iPad-tabletit sekä Apple AirPods-kuulokkeiden latauskotelon.

Kun tilaat tämän lataussetin, saat siis Anker PowerPort III Nano -laturin ja Lightning -latauskaapelin. Näet latauskaapelin ostoskorissa omana tuotteenaan.

29,00 €
sis. alv 24 %
29,00 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 59 myymälästä