1. Laturit
  2. Anker
  3. Anker PowerPort III Nano -laturi 20 W + USB-C-kaapeli 0,9 m
Anker PowerPort III Nano -laturi 20 W + USB-C-kaapeli 0,9 m
uutuus

Anker PowerPort III Nano -laturi 20 W + USB-C-kaapeli 0,9 m

  • Nanokokoinen laturi ja latauskaapeli yhdessä
  • Täydellinen lataussetti
  • Tukee Power IQ -pikalatausta

Pieni ja pippurinen Anker PowerPort III Nano -laturi ja 0,9 metrin USB-C-latauskaapeli yhdessä. Täydellinen lataussetti kaikille laitteille: puhelimelle, tabletille, kuulokkeille ja varavirtalähteelle.

Nanokokoinen teholaturi Anker PowerPort III Nano 20 W

Älä anna pienen koon hämätä. Vaikka Anker PowerPort III Nano -laturi on nanokokoinen, se lataa puhelimet, tabletit ja lisälaitteet uskomattomalla teholla. Laturi tuuttaa virtaa jopa 20 W:n teholla. Mukana kestävillä USB-C-liittimillä varustettu latauskaapeli.

Tehokas laturi tukee pikalatausta

Anker PowerPort III Nano lataa laitteet Ankerin tehokkaalla ja turvallisella Power IQ 3.0 -pikalatauksella. Lisäksi laturi tukee Quick Charge- sekä Power Delivery -pikalatausta. Vartin pikalatauksella saat jopa 3,5 tuntia lisää akkukestoa videoiden katseluun.

Täydellinen lataussetti puhelimelle, tabletille ja lisälaitteille

Lataussetissä on mukana tehokas Anker-laturi sekä 90 cm:n USB-C-latauskaapeli. Sotkeutumaton latauskaapeli ei mene solmuun ja latausjohdon liittimet kestävät jopa 30 000 taivutusta. Tällä paketilla lataat puhelimet, tabletit, kuulokkeet, varavirtalähteet ja kaikki lisälaitteet.

Kun tilaat tämän lataussetin, saat siis Anker PowerPort III Nano -laturin ja UBS-C -latauskaapelin. Näet latauskaapelin ostoskorissa omana tuotteenaan.

24,00 €
sis. alv 24 %
24,00 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 59 myymälästä