1. Näytöt
  2. AOC
  3. AOC 24P2Q 24” -pelinäyttö
AOC 24P2Q 24” -pelinäyttö
AOC 24P2Q 24” -pelinäyttö
AOC 24P2Q 24” -pelinäyttö
AOC 24P2Q 24” -pelinäyttö
AOC 24P2Q 24” -pelinäyttö
AOC 24P2Q 24” -pelinäyttö

AOC 24P2Q 24” -pelinäyttö

  • Ohut Full HD IPS -pelinäyttö
  • Kattavat liitännät ja USB 3.2 -keskitin
  • Säädettävä jalusta

AOC 24P2Q -pelinäyttö ohuella 23,8” IPS-paneelilla ja Full HD -tarkkuudella tarjoaa kirkkaan ja värikkään kuvan pelaamiseen, elokuvien katseluun ja työskentelyyn. Kattavat kuva- ja USB-liitännät, sekä parhaan katseluasennon mahdollistava säädettävä jalusta.

AOC 24P2Q 24” Full HD IPS -näyttö pelaamiseen ja työskentelyyn

Erinomainen katselukokemus kirkkailla ja todenmukaisilla väreillä. AOC 24P2Q -näytön IPS-paneelin ansiosta värit toistuvat tasaisina myös silloin, kuin katsot näyttöä sivummalta. Terävä Full HD -kuvatarkkuus tuo yksityiskohdat upeasti esiin peligrafiikassa ja elokuvissa. Huipputarkan kuvan ansiosta näet myös tekstit selkeästi toimistosovellusten parissa työskennellessäsi.

Tyylikäs kehyksetön muotoilu ja säädettävä jalusta

AOC 24P2Q -pelinäytön jalusta on säädettävissä sekä kääntyvyyden, korkeuden ja kaltevuuden osalta, tehden miellyttävän ja terveellisen katseluasennon löytämisen helpoksi. Myös pystyasentoon kääntö onnistuu helposti esim. taittotyöskentelyä varten. Kolmelta sivulta kehyksetön muotoilu on paitsi tyylikäs, myös mahdollistaa useiden näyttöjen saumattoman yhteiskäytön.

Runsas valikoima liitäntöjä

Näytön monipuolisen liitäntävalikoimaan kuuluvat HDMI:n ja DisplayPortin lisäksi myös vanhemmat VGA- tai DVI-liitännät. Kätevä USB-keskitin tekee lisälaitteiden käytöstä helppoa, sillä sivuosaan sijoitetut USB-liitännät löytyvät kätevästi katsomattakin.

Vähemmän silmiin kohdistuvaa rasitusta

AOC Lowblue Light -ominaisuus antaa suojaa haitalliselta siniseltä valolta, jonka ansiosta voit käyttää näyttöä pitkiäkin aikoja huolehtimatta silmien liiallisesta rasittumisesta. Silmien väsymistä vähentää myös AOC Flicker-Free -teknologia, joka hyödyntää Direct Current -taustavalopaneelia, pitäen valon välkyntätason alhaisena.

3,30 €/kk
yhteensä 118,80 €norm. 179,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

3,30 €/kk
36 kk
yhteensä 118,80 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja