1. Näytöt
  2. AOC
  3. AOC Q27P2Q 27” QHD -pelinäyttö
AOC Q27P2Q 27” QHD -pelinäyttö
AOC Q27P2Q 27” QHD -pelinäyttö
AOC Q27P2Q 27” QHD -pelinäyttö
AOC Q27P2Q 27” QHD -pelinäyttö
AOC Q27P2Q 27” QHD -pelinäyttö
AOC Q27P2Q 27” QHD -pelinäyttö

AOC Q27P2Q 27” QHD -pelinäyttö

  • Huipputarkka QHD IPS -pelinäyttö
  • Kattavat liitännät ja USB 3.2 -keskitin
  • Säädettävä jalusta

Ammattilaistason 27-tuumainen AOC Q27P2Q IPS -pelinäyttö tarkalla QHD-resoluutiolla ja laajalla katselukulmalla sopii pelaamiseen, elokuvien katseluun sekä työskentelyyn. Kattavat kuva- ja USB-liitännät, sekä parhaan katseluasennon mahdollistava säädettävä jalusta.

AOC Q27P2Q 27” QHD IPS -pelinäyttö upealla kuvanlaadulla

Ainutlaatuinen katselukokemus kirkkailla ja todenmukaisilla väreillä. AOC Q27P2Q -näytön 27-tuumaisen IPS-paneelin ansiosta värit toistuvat tasaisina myös silloin, kuin katsot näyttöä sivummalta ja ylä- tai alaviistosta. Huipputerävä QHD-kuvatarkkuus tuo pienimmätkin yksityiskohdat upeasti esiin peligrafiikassa ja elokuvissa. QHD-tarkkuuden ansiosta näet myös tekstit selkeästi toimistosovellusten parissa työskennellessäsi.

Tyylikäs kehyksetön muotoilu ja säädettävä jalusta

AOC Q27P2Q -pelinäytön jalusta on säädettävissä sekä kääntyvyyden, korkeuden ja kaltevuuden osalta, tehden miellyttävän ja terveellisen katseluasennon löytämisen helpoksi. Myös pystyasentoon kääntö onnistuu helposti esim. taittotyöskentelyä varten. Kolmelta sivulta kehyksetön muotoilu on paitsi tyylikäs, myös mahdollistaa useiden näyttöjen saumattoman yhteiskäytön.

Runsas valikoima liitäntöjä

Näytön monipuolisen liitäntävalikoimaan kuuluvat HDMI:n ja DisplayPortin lisäksi myös vanhemmat VGA- tai DVI-liitännät. Kätevä USB-keskitin tekee lisälaitteiden käytöstä helppoa, sillä sivuosaan sijoitetut USB-liitännät löytyvät kätevästi katsomattakin.

Vähemmän silmiin kohdistuvaa rasitusta

AOC Lowblue Light -ominaisuus antaa suojaa haitalliselta siniseltä valolta, jonka ansiosta voit käyttää näyttöä pitkiäkin aikoja huolehtimatta silmien liiallisesta rasittumisesta. Silmien väsymistä vähentää myös AOC Flicker-Free -teknologia, joka hyödyntää Direct Current -taustavalopaneelia, pitäen valon välkyntätason alhaisena.

6,08 €/kk
yhteensä 218,88 €norm. 269,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

6,08 €/kk
36 kk
yhteensä 218,88 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja