1. Suojakuoret
  2. Apple
  3. Apple Clear Case -suojakuori iPhone 13 -puhelimelle
Apple Clear Case -suojakuori iPhone 13 -puhelimelle

Apple Clear Case -suojakuori iPhone 13 -puhelimelle

  • Kirkas suojakuori suojaa kolhuilta
  • MagSafe-yhteensopiva
  • iPhone 13:lle

Apple suunnittelema suojakuori antaa iPhone 13 -puhelimen omien värien loistaa. Se tarjoaa puhelimelle lisäsuojaa, ja on ohut, kevyt sekä miellyttävä kädessä.

Kirkas suojakuori Apple iPhone 13 -puhelimelle

Optisesti kirkkaasta polykarbonaatista ja joustavista materiaaleista valmistettu suojakuori istuu erinomaisesti iPhone 13:n painikkeiden päälle, joten puhelimen käyttö on helppoa. Naarmuuntumiselta suojaavaa pinnoitetta on käytetty suojakuoren sisä- ja ulkopinnalla. Kuoressa käytetyt materiaalit ja pinnoitteet estävät sitä kellastumasta ajan mittaan.

MagSafe-yhteensopiva suojakuori

Suojakuoren sisällä olevat magneetit kohdistuvat täydellisesti iPhone 13:een. Puhelimen kiinnittäminen on aina yhtä vaivatonta ja langaton lataus sujuu nopeammin. Kun on latauksen aika, voit antaa iPhonen olla kuoressaan ja kiinnittää siihen MagSafe-laturin tai asettaa puhelimen Qi-yhteensopivalle langattomalle latausalustalle.

Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta

Kuten kaikkia Applen suunnittelemia suojakuoria, tätäkin kuorta on testattu tuhansia tunteja suunnittelu- ja valmisteluprosessin aikana. Sen lisäksi, että se näyttää upealle, se suojaa iPhoneasi naarmuilta ja kolhuilta.

1,52 €/kk
yhteensä 54,72 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,52 €/kk
36 kk
yhteensä 54,72 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote noudettavissa 58 myymälästä