Apple MacBook Air 13” 256 Gt, Hopea
Apple MacBook Air 13” 256 Gt, Hopea
Apple MacBook Air 13” 256 Gt, Hopea
Apple MacBook Air 13” 256 Gt, Hopea
Apple MacBook Air 13” 256 Gt, Hopea
Apple MacBook Air 13” 256 Gt, Hopea
uutuus

Apple MacBook Air 13” 256 Gt, Hopea

  • Ohut, kevyt ja moneen kykenevä
  • Huipputehokas M1-siru
  • Jopa 18 tunnin akkukesto

Apple MacBook Air M1-sirulla on erinomaisen ketterä ja nopea kannettava. Se on tuulettimeton ja siksi äänetön. Siinä on upea 13 tuuman Retina-näyttö, ohut muotoilu ja koko päivän kestävä akku. Keveydessään ja vauhdissaan Air on kannettavien huippua.

MacBook Air huipputehokkaalla M1-sirulla

M1 on ensimmäinen erityisesti Macille suunniteltu siru. Yhdelle pienelle sirulle on saatu mahtumaan suoritin, näytönohjain, Neural Engine, liitännät sekä paljon muuta. M1 sisältää 16 miljardia transistoria ja tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn, räätälöidyt teknologiat sekä uskomattoman energiatehokkuuden.

Riittävästi tehoa videoeditointiin, pelaamiseen ja vaativaan työskentelyyn

M1-sirun avulla MacBook Air suoriutuu vaativimmistakin tehtävistä, kuten ammattitason videoeditoinnista ja raskaan sarjan pelaamisesta. Sirun näytönohjain tarjoaa salamannopeat integroidut grafiikat. Luo, editoi ja toista vaivattomasti useita striimejä täysilaatuista 4K-videota ruutuakaan menettämättä.

MacBook Air on suunniteltu äänettömäksi, ilman tuuletinta

M1-sirun tehokkuuden ansiosta MacBook Air pystyy tuottamaan vaikuttavan suorituskyvyn ilman tuuletinta. Alumiininen lämmönlevitin hajottaa järjestelmän tuottaman lämmön, joten MacBook Air selviytyy vaativistakin töistä äänettömästi. Jopa 18 tuntia kestävä akku tarjoaa virtaa koko työpäiväksi, ja vähän ylikin.

13,3 tuuman Retina-näyttö tarjoaa elämän värit

Kuvista tulee aivan uudella tavalla yksityiskohtaisia ja aidontuntuisia loistavalla 13,3 tuuman Retina-näytöllä, jonka tarkkuus on 2560 x 1600 pikseliä. Teksti on terävää ja selkeää. Värit kirkkaita ja säväyttäviä. Lisäksi lasi ulottuu aivan MacBook Airin rungon reunaan saakka, joten mikään ei häiritse upeaa näkymääsi.

Magic Keyboard pitää homman näpeissäsi

Kun näppäimistö toimii kuin unelma ja on täynnä muitakin hienoja ominaisuuksia, siinä on jotain maagista. Taustavalaistut näppäimet mukautuvat vallitseviin olosuhteisiin ja auttaa kirjoittamaan hämärässä. Force Touch -ohjauslevyllä pyyhkäiset, nipistät, zoomaat. MacBook Airin avaamiseen tarvitaan vain yksi kosketus. Sormenjäljelläsi kirjaudut sisään, teet ostoksia tai käytät suojattuja dokumentteja sekä järjestelmäasetuksia.

34,96 €/kk
yhteensä 1 258,56 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

34,96 €/kk
36 kk
yhteensä 1 258,56 €

Väri

Hopea

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.