1. Tietokoneet ja lisälaitteet
  2. Apple
  3. Apple MacBook Pro 13” 256 Gt
Apple MacBook Pro 13” 256 Gt, Hopea
Apple MacBook Pro 13” 256 Gt, Hopea
Apple MacBook Pro 13” 256 Gt, Hopea
Apple MacBook Pro 13” 256 Gt, Hopea
Apple MacBook Pro 13” 256 Gt, Hopea
Apple MacBook Pro 13” 256 Gt, Hopea

Apple MacBook Pro 13” 256 Gt, Hopea

  • Enemmän muskelia
  • Enemmän mahdollisuuksia
48,58 €/kk
yhteensä 1 748,88 €sis. alv 24 %

Maksuaika

48,58 €/kk
36 kk
yhteensä 1 748,88 €

Väri

Hopea

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä

Apple MacBook Pro -tietokoneessa suorituskyky ja kannettavuus nousevat uudelle tasolle. Tehokkaan Intel Core i5-suorittimen ja 8 Gt:n muistin, edistyksellisten näytönohjainten, salamannopean 256 Gt:n tallennuksen sekä muiden huippuominaisuuksien avulla pääset nopeammin perille.

Apple MacBook Pro – enemmän tehoa ytimistä lähtien

MacBook Pron Intel Core -neliydinsuoritin on valmis suorittamaan raskaimmatkin tehtävät. Pusket läpi ammattitason prosessoritöistä, koodin kääntämisestä, 3D-mallintamisesta, erikoistehosteiden lisäämisestä, useiden päällekkäisten raitojen lisäämisestä ja videon koodaamisesta. Nopeammin.

Katseet kääntävää graafista suorituskykyä

13 tuumaisen MacBook Pron Retina-näyttö on LED-taustavalaistu ja näytön suuri kontrasti tuottaa mustat ja kirkkaat valkoiset. Näyttö käyttää True Tone -teknologiaa ja näytön valkotasapaino muokkautuu ympäristön valon mukaan. MacBook Prossa on tehokas näytönohjain 128 Mt DRAM-muistilla, joten graafiset tehtävät sujuvat vauhdilla ja keskityt tärkeämpään: loistavan työn tekemiseen.

Touch Bar tarjoaa työkalut joita tarvitset

MacBook Prossa Touch Bar korvaa jo pitkään näppäimistön yläreunassa olleet toimintanäppäimet. Touch Bar muuttuu automaattisesti sen mukaan mitä teet, tarjoaa tilanteeseen sopivia ja helposti käytettäviä työkaluja. Touch Bar muuttuu käyttämäsi ohjelman ja sovelluksen mukaan ja tuo oikotiet kätevästi esille.

Edistyksellistä turvallisuutta hyppysissäsi

Touch ID -sormenjälkilukija avaa MacBook Pron hetkessä. Käytä sormenjälkeäsi turvallisiin verkko-ostoksiin Apple Paylla, muuta turvallisesti järjestelmäasetuksia ja avaa lukittuja muistiinpanoja tai vaihda käyttäjää. Kaikki sormen kosketuksella.