DNA:n Alepäivät 20.6.-3.7. Katso tarjoukset!
  1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Assassin’s Creed Valhalla -peli PS4:lle
Assassin’s Creed Valhalla -peli PS4:lle

Assassin’s Creed Valhalla -peli PS4:lle

  • Muutu legendaariseksi viikinkisoturiksi
  • Monipuoliset taistelutyylit
  • Avoin ja eläväinen pelimaailma

Assassin’s Creed Valhalla -peli PS4:lle vie pelaajan keskelle pimeän keskiajan viikinkitarinaa. Kukista vihollisesi, kasvata yhteisösi ja nouse valtaan.

Ryhdy viikinkisoturiksi Assassin’s Creed Valhalla -pelissä PS4:lle

800-luvulle sijoittuva Assassin’s Creed Valhalla kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. Valintasi mukaan joko mies- tai naispuolinen hahmo on laajasti muokattavissa niin ulkonäkönsä, kuin varusteidensa osalta. Myös Eivorina tekemäsi päätökset taisteluissa, politiikassa ja keskusteluissa vievät tarinaa eri suuntiin.

Järjestä ryöstöretkiä ja perusta oma yhteisö

Assassin’s Creed Valhalla esittelee suosittuun pelisarjaan tuoreita uudistuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Yhteisöä vahvistamalla kasvaa myös johtamasi alueen vaikutusvalta. Pelin taistelutyylit ovat entistä monipuolisempia, kattaen myös aiempaa laajemman kahden aseen tekniikan.

Upean eläväinen ja avoin pelimaailma

Sekä viikinkien ryöstöretket, että Englannin synkän ja verisen aikakauden yhteen nivova Assassin’s Creed Valhalla -peli PS4:lle on täynnä vaikuttavan upeita maisemia. Nauti karuista kauniisiin vaihtelevista näkymistä Eivorin johdattaessa joukkonsa Norjan jäisiltä meriltä kohti rikkonaisista kuningaskunnista koostuvaa Englantia.

0,96 €/kk
yhteensä 34,56 €norm. 59,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

0,96 €/kk
36 kk
yhteensä 34,56 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Tuote on loppunut myymälöistä