DNA:n Alepäivät 20.6.-3.7. Katso tarjoukset!
ASUS ZenBook S
ASUS ZenBook S
ASUS ZenBook S
ASUS ZenBook S
ASUS ZenBook S
ASUS ZenBook S
ASUS ZenBook S
ASUS ZenBook S

ASUS ZenBook S

  • Kevyt, ohut ja kestävä
  • 13,9 tuuman kosketusnäyttö
  • Intel Core i7 -suoritin ja teratavun muisti

Kevyt ja ohut ASUS ZenBook S 13,9” kosketusnäytöllä, tehokkaalla Intel Core i7 -suorittimella ja 1024 Gt:n SSD-muistilla.

Kevyt, ohut ja kestävä ASUS ZenBook S

Uskomattoman ohut ASUS ZenBook S on samalla kestävä kannettava. Painoa magnesiumrunkoisella varustetulla komeudella on vain 1,35 kg. Tehoista vastaa 11. sukupolven Intel Core i7 -suoritin, joka takaa suorituskyvyn moniajoon, vaativaan työskentelyyn sekä viihteeseen. ZenBook S on varustettu 16 Gt:n RAM-muistilla ja jopa teratavun eli 1024 Gt:n SSD-tallennuslevyllä.

Kirkas ja terävä 13,9 tuuman kosketusnäyttö

ASUS ZenBook S:ssä on korkearesoluutioinen 3300 x 2200 pikselin NanoEdge-kosketusnäyttö. Korkeamman 3:2-kuvasuhteen ansiosta saat paremman yleiskuvan tekstistä vierittämättä sitä. Uutisten lukeminen ja tekstidokumenttien kirjoittaminen on miellyttävämpää. Valovoimainen Pantone-validoitu 13,9” kosketusnäyttö toistaa värit terävästi ja kirkkaasti, jopa auringonvalossa.

Monipuoliset liitännät lisälaitteille

Monipuoliset liittimet takaavat, että ASUS ZenBook S -tietokoneeseen liität kaikki lisälaitteet. Kannettava tukee ulkoista 4K UHD -näyttöä ja USB-C Thunderbolt 4 -liitin mahdollista jopa 40 Gt/s:n tiedonsiirron. ZenBookissa on myös MicroSD-muistikortinlukija, joten siirrä tiedostot suoraan puhelimestasi tietokoneelle.

Akkukesto jopa 14 tuntia

ASUS ZenBook S on varustettu ergonomisella ja taustavalaistulla näppäimistöllä, joka ulottuu reunasta reunaan. Kannettavan ohjauslevyyn on integroitu NumberPad 2.0 -kosketuslevy, jonka ansiosta taulukkolaskennan käyttö sujuu kuin tanssi. Iskunkestävä ZenBook S kestää työskentelyn vaativissa ympäristöissä. Kannettavassa on pitkäkestoinen akku, joka kestää yhdellä latauksella jopa 14 tuntia.

37,46 €/kk
yhteensä 1 348,56 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

37,46 €/kk
36 kk
yhteensä 1 348,56 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.