1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Battlefield 2042 -peli PS5:lle
Battlefield 2042 -peli PS5:lle

Battlefield 2042 -peli PS5:lle

  • Paluu täyden mittakaavan sodankäyntiin
  • Massiiviset taistelukentät
  • 128 pelaajaa

Battlefield 2042 -peli PS5:lle tuo ikonisen, kaikenkattavan sotimisen takaisin huippusuosittuun pelisarjaan. Valloita jättimäiset taistelukentät jopa 128:n pelaajan moninpelissä ja koe täysin uusi Hazard Zone -pelitila.

Battlefield 2042 -peli PS5:lle on täyttä sotaa

Tervetuloa vuoteen 2042. Äärimmäiset ilmastonmuutokset ja resurssipula ovat horjuttaneet maailman vallan tasapainoa. Yhdysvallat ja Venäjä ovat sodan partaalla, sekä itsenäiset veteraaniryhmät muodostavat omia erikoisjoukkojaan. Liity taisteluun, joka määrittää tulevaisuuden tässä ennennäkemättömässä sotaspektaakkelissa.

Ainutlaatuinen Battlefield-pelikokemus

Aiemmista Battlefield-peleistä tutut, klassiset Conquest- ja Breakthrough-pelitilat ovat jälleen täällä entistä mahtavampina ja hauskempina, sillä Battlefield 2042 tukee samanaikaisesti jopa 128:aa pelaajaa. Battlefield Portal -tilan kautta pääset puolestasi palaamaan aiempien osien uudelleenluotuihin maisemiin sekä perinteisellä, että modernilla kalustolla. Täysin uudessa Hazard Zone -tilassa panokset ovat korkeammat kuin koskaan aiemmin.

Nouse voittoon valtavilla taistelukentillä

Battlefield 2042 -pelin seitsemän massiivista karttaa uudistavat käsityksesi suuren mittakaavan sotimisesta. Jokainen kenttä sisältää useita erillisiä sota-alueita, luoden paljon vaihtelua ja merkityksellisiä ajoneuvotaisteluja. Alati muuttuvat sääolosuhteet ja muut yllättävät tapahtumat haastavat pistämään kaiken taitosi likoon.

2,18 €/kk
yhteensä 78,48 €sis. alv 24 %

Maksuaika

2,18 €/kk
36 kk
yhteensä 78,48 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 49 myymälästä