Pinkit päivät 9.-22.5. Katso laitetarjoukset!
  1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Borderlands 3 -peli PS4:lle
Borderlands 3 -peli PS4:lle

Borderlands 3 -peli PS4:lle

  • Alkuperäinen ryöstelyräiskintä palaa
  • Noin tsiljoona asetta, kaoottinen seikkailu odottaa

Borderlands 3 -peli PS4:lle vyöryttää alkuperäisen ryöstelyräiskintäpelin kuvaruudulle tsiljoonan aseen ja kaoottisen seikkailun myötä. Räiski tiesi läpi uusien maailmojen ja vihollisten neljällä uudella Vault Hunterilla. Kohtaa vihollisia yksin tai kaverisi kanssa. Tyyli on vapaa.

Kaoottinen seikkailu Borderlands 3 PS4:lle

Borderlands 3 tarjoaa kaoottisen shooter-looter -seikkailun. Tehtävänäsi on estää Troy Calypsoa ja Tyreen Calypsoa eli Calypso Twinsejä yhdistämästä rosvoklaaneja ja saamasta galaksin suurinta voimaa käsiinsä. Vain sinulla, jännitystä hakevalla Vault Hunterilla, on asearsenaali sekä liittolaiset, jotta voit pelastaa galaksin armottomalta kulttijohtajalta.

Sinun Vault Hunter -hahmosi, sinun tyylisi

Valittavanasi on neljä uutta Vault Hunter -hahmoa, joista valita: Amara, FL4K, Moze ja Zane. Jokaisella hahmolla on omat ainutlaatuiset kykynsä, omat taitopuunsa ja hahmot on muokattavissa. Jo yksi Vault Hunter -hahmo pystyy pistämään kunnon rähinän aikaiseksi, mutta yhdessä he ovat pysäyttämättömiä.

Lataa ja varmista. Nyysti ja varasta.

Pelaa yksin tai liity ystäviesi kanssa. Vastassa hullut viholliset ja käytössänne huima asearsenaali sekä muita vekottimia. Kivääreitä, jotka laukaisevat tultasyökseviä tulivuoria? Totta kai! Aseita, jotka kasvattavat jalat ja ajavat vihollisia takaa samalla kun sylkevät sanallisia loukkauksia? Löytyy myös.

Pelaa Borderlands 3:sta yhdessä kaverisi kanssa

Edessäsi on uusi Borderlands, josta löydät Pandoran ulkopuolelta uusia ympäristöjä sekä vihollisia kuhisevia maailmoja. Borderlands 3:sta pelaat kaikkien kanssa milloin vain. Verkossa tai jaetulta ruudulta, taso- ja tehtäväedistymisestä huolimatta.

1,62 €/kk
yhteensä 58,32 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

1,62 €/kk
36 kk
yhteensä 58,32 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.