Caterpillar CAT -varavirtalähde 10000 mAh

Caterpillar CAT -varavirtalähde 10000 mAh

  • Pölyn ja roiskeenkestävä virtalähde USB-laitteille
  • Tukee pikalatausta

Caterpillar CAT -varavirtalähde 10000 mAh on lisäakkujen pikkujättiläinen. Jämäkkä CAT 10000 mAh -varavirtalähde lataa puhelimesi, tablettisi ja kaikki USB-laitteesi kun olet liikkeellä. Sietää kovaakin käsittelyä, pölyä ja vesiroiskeita IP54-luokituksen mukaisesti.

Pikalataava Caterpillar CAT -varavirtalähde 10000 mAh

Järeällää 10 000 mAh:n CAT-varavirtalähteellä lataat puhelimesi, tablettisi ja kaikki USB-laitteesi. Lisäakusta riittää virtaa 2-3 puhelimen lataukseen. Myös pikalatauksella, sillä varavirtalähteessä on tehokas 2.1A USB-portti. Varavirtalähteessä on myös kirkas taskulamppu, joten Caterpillar CAT -varavirtalähde on työkaverisi kun työskentelet hämärässä.

Sietää pölyä ja vesiroiskeita

Caterpillar on synonyymi kovalle käytölle ja kestävyydelle, eikä tämä CAT-varavirtalähde ei tee poikkeusta. Varavirtalähde on pölyn ja roiskeenkestävä, IP54-luokituksen mukaisesti. Se ei siis pelästy rankkojakaan olosuhteita. Kumilla päällystetty varavirtalähde sietää iskuja ja pysyy jämäkästi hanskassa.

Caterpillar – käytännöllisesti kestävää

Yli 90 vuoden ajan Caterpillar on takonut teitä kestävillä ja korkealuokkaisilla tuotteilla, jotka kestävät kovaa käyttöä ja vaativia olosuhteita. Työskentelit sitten rakennustyömaalla tai vietät aktiivista elämää, voit luottaa CAT-tuotteiden kestävyyteen.

1,62 €/kk
yhteensä 58,32 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

1,62 €/kk
36 kk
yhteensä 58,32 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Tuote löytyy 2 myymälästä