1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Days Gone -peli PS4:lle
Days Gone -peli PS4:lle

Days Gone -peli PS4:lle

  • Astu prätkälläsi maailmanlopun jälkeiseen maailmaan
  • Taistele eloonjäämisesi puolesta
1,62 €/kk
yhteensä 58,32 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,62 €/kk
36 kk
yhteensä 58,32 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 25 myymälästä

Days Gone -peli, odotettu avoimen maailman toimintaseikkailu, vie sinut Luoteis-Yhdysvaltojen erämaahan. Aja armottomaan pandemian tuhoamaan maailmaan kulkurina ja palkkionmetsästäjänä. Uhmaa riskejä prätkäsi kyydissä, kun kohtaat aivottomien villifriikkien laumoja. Ja yhtä kammottavia ihmisiä.

Days Gone -peli PS4:lle vie maailmanlopun jälkeiseen Amerikkaan

Astu entisen lainsuojattoman prätkäjätkän, Deacon St. Johnin mudan likaamiin kenkiin. Tämä palkkionmetsästäjä taistelee eloonjäämisestä kuoleman ympäröimässä maailmassa. Ihmiskunta on maailmanlaajuisen pandemian ja ala-arvoisina ihmishirviöinä – friikkeinä – tunnettujen villien olentojen hävittämä. Jokainen tekemäsi virhe saattaa olla viimeinen.

Aja prätkällä, taistele jengejä ja friikkilaumoja vastaan

Etsi hylätyistä asutuksista tarvikkeita, joilla valmistat arvokkaita esineitä ja aseita. Kokeile onneasi muiden eloonjääneiden kanssa käymällä reilua kauppaa… tai omaksu väkivaltaisempi ote. Maastossa valetavat armottomat jengit ja friikkilaumat, joten hyödynnä ansoja, aseita ja päivitä eloonjäämistaitosi pysyäksesi hengissä. Äläkä unohda kulkuprätkääsi. Se on arvokas työkalu tässä valtavassa avoimen maailman seikkailussa.

Tutki ja seikkaile avoimessa ympäristössä

Days Gone -peli PS4:lle vie sinut metsistä ja niityiltä lumisille tasangoille ja aavikon laavakentille. Yhdysvaltojen luoteisosa on kaunis ja tappava. Tutki vuoria, luolia, entisiä kaivoksia sekä pieniä maalaiskyliä. Hyppää Deaconin prätkän kyytiin ja tutki maailmaa, jota muokkaa vaihteleva sää, vaihtuvat vuorokaudenajat sekä alati kehittyvät friikit.