1. Pelit
  2. PlayStation
  3. DIRT 5 -peli PS5:lle
DIRT 5 -peli PS5:lle

DIRT 5 -peli PS5:lle

  • Koe rallin intohimo, aitous ja vaarallisuus
  • Monipuoliset reitit ja autot
  • Lukuisia eri pelimuotoja

DIRT 5 -peli vie rallikokemuksen seuraavalle tasolle. Valitse autosi huiman monipuolisesta valikoimasta ja valloita upeat reitit ympäri maailman.

Riko ralliennätykset DIRT 5 -pelissä

Ralliautopelien intohimon, aitouden ja lajin vaarallisuuden uudelle tasolle vievä DIRT 5 on täynnä toinen toistaan upeampia menopelejä. Ralliautojen lisäksi voit hypätä myös GT- ja muskeliautojen, mönkijöiden ja jopa kuorma-autojen ratteihin. Autojen koristelu onnistuu oman maun mukaan pelin Livery Editorilla.

Mutkat suoriksi ympäri maapalloa

Lennokasta autokisaa niin soralla, jäällä, lumessa kuin hiekallakin. DIRT 5 sisältää yli 70 ajoreittiä kymmenessä eri maailmankolkassa. Nauti vaihtelevista maisemista ja olosuhteista kohteissa kuten York, Rio de Janeiro, Norja sekä Kiina.

Paljon erilaisia pelimuotoja

DIRT 5 on täynnä ralliviihdettä monessa eri muodossa. Peruskisojen lisäksi voit kokea mukaansatempaavan tarinatilan täynnä vaihtelua ja valinnanvapautta. Viihdyttävää moninpeliä on puolestaan tarjolla sekä jaetun ruudun pelissä neljän pelaajan voimin, sekä tietysti kattavassa nettipelissä jopa 12 kuskin kesken.

1,62 €/kk
yhteensä 58,32 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,62 €/kk
36 kk
yhteensä 58,32 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä