1. Kamerat ja linssit
  2. DJI
  3. DJI Action 2 Dual-Screen Combo
DJI Action 2 Dual-Screen Combo
DJI Action 2 Dual-Screen Combo
DJI Action 2 Dual-Screen Combo
DJI Action 2 Dual-Screen Combo

DJI Action 2 Dual-Screen Combo

  • Monipuolinen, kestävä ja tehokas action-kamera
  • Upea 4K 120 fps -kuvanlaatu
  • Mukana etunäyttömoduuli

DJI Action 2 Dual-Screen Combo -pakkaus sisältää äärettömän monipuolisen ja tehokkaan action-kameran tarvikkeineen, sekä etuosaan kiinnitettävän kosketusnäyttömoduulin.

Valmistettu tarkkuudella

Tyylikkään pelkistetty, kevyestä alumiiniseoksesta valmistettu DJI Action 2 -kamera tuntuu kädessä miellyttävän vankalta. Edistyksellisen magneettilukituksen ansiosta lisätarvikkeiden kiinnitys sujuu nopeasti ja turvallisesti. Kameran linssi on muodoltaan ja kulmaltaan hienovaraisesti säädetty tuottamaan tarkkaa ja kaunista kuvaa.

Vakaa 4K 120 fps -kuvanlaatu ja superlaajakulma

DJI Action -kamera on täynnä edistyksellistä tekniikkaa, jolla taltioit huippuhetket ja arkisetkin tilanteet uskomattomalla kuvanlaadulla – halutessasi jopa 8-kertaisella hidastuksella tai aikaviivekuvauksella. 4K-tarkkuus ja 120 fps:n kuvanopeus tuovat videoihin ainutlaatuisen sulavuuden ja yksityiskohdat. 155 asteen superlaajakulma puolestaan takaa maisemien syvyyden ja laajuuden säilymisen videolle. HorizonSteady-tekniikka huolehtii kuvan vakaudesta silloinkin, kun meno äityy kaikkein villeimmäksi.

Vedenkestävä DJI Action 2 -kamera

Vaativiinkin olosuhteisiin valmis Action 2 -kamera kestää pudotuksia, pölyä ja vettä jopa 10 metrin syvyyteen asti. Erikseen hankittavalla vedenpitävällä kotelolla suojaat myös kameran mukana tulevan lisänäyttömoduulin, sekä itse kameran vedeltä jopa 60 metrin syvyyteen saakka. Myös kameran lasiosat – linssi ja kosketusnäyttö – ovat valmistettu vahvasta Gorilla Glass -materiaalista.

DJI Action 2 Dual-Screen Combo -pakkaus toisella kosketusnäytöllä

Tämä pakkaus sisältää lisäksi kätevän, Action 2 -kameran etuosaan magneettisesti kiinnittyvän kosketusnäyttömoduulin. Lisänäytön avulla kamera muuttuu hetkessä täydelliseksi selfie-kameraksi, joka on kuin luotu upeiden vlogien kuvaamiseen. Näyttömoduuli sisältää kolme lisämikrofonia, sekä nostaa kameran akunkeston yhteensä jopa 160 minuuttiin.

12,18 €/kk
yhteensä 438,48 €norm. 539,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

12,18 €/kk
36 kk
yhteensä 438,48 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.