1. Kamerat ja linssit
  2. DJI
  3. DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo

DJI Action 2 Power Combo

  • Monipuolinen, kestävä ja tehokas action-kamera
  • Upea 4K 120 fps -kuvanlaatu
  • Mukana lisävirtamoduuli

DJI Action 2 Power Combo -pakkaus sisältää äärettömän monipuolisen ja tehokkaan action-kameran tarvikkeineen, sekä akunkestoa lisäävän virtamoduulin.

Valmistettu tarkkuudella

Tyylikkään pelkistetty, kevyestä alumiiniseoksesta valmistettu DJI Action 2 -kamera tuntuu kädessä miellyttävän vankalta. Edistyksellisen magneettilukituksen ansiosta lisätarvikkeiden kiinnitys sujuu nopeasti ja turvallisesti. Kameran linssi on muodoltaan ja kulmaltaan hienovaraisesti säädetty tuottamaan tarkkaa ja kaunista kuvaa.

Vakaa 4K 120 fps -kuvanlaatu ja superlaajakulma

DJI Action -kamera on täynnä edistyksellistä tekniikkaa, jolla taltioit huippuhetket ja arkisetkin tilanteet uskomattomalla kuvanlaadulla – halutessasi jopa 8-kertaisella hidastuksella tai aikaviivekuvauksella. 4K-tarkkuus ja 120 fps:n kuvanopeus tuovat videoihin ainutlaatuisen sulavuuden ja yksityiskohdat. 155 asteen superlaajakulma puolestaan takaa maisemien syvyyden ja laajuuden säilymisen videolle. HorizonSteady-tekniikka huolehtii kuvan vakaudesta silloinkin, kun meno äityy kaikkein villeimmäksi.

Vedenkestävä DJI Action 2 -kamera

Vaativiinkin olosuhteisiin valmis Action 2 -kamera kestää pudotuksia, pölyä ja vettä jopa 10 metrin syvyyteen asti. Erikseen hankittavalla vedenpitävällä kotelolla suojaat myös kameran mukana tulevan virtamoduulin, sekä itse kameran vedeltä jopa 60 metrin syvyyteen saakka. Myös kameran lasiosat – linssi ja kosketusnäyttö – ovat valmistettu vahvasta Gorilla Glass -materiaalista.

DJI Action 2 Dual-Screen Combo -pakkaus lisävirtamoduulilla

Tämä pakkaus sisältää lisäksi kätevän, Action 2 -kameraan magneettisesti kiinnittyvän virtamoduulin, joka sisältää myös yhden ylimääräisen microSD-muistikorttipaikan. Moduulin avulla kameran akunkesto nousee yhteensä jopa 180 minuuttiin. Akun voi kiinnittää ja irrottaa milloin vain – myös kuvaamisen aikana.

9,12 €/kk
yhteensä 328,32 €norm. 409,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

9,12 €/kk
36 kk
yhteensä 328,32 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.