1. Dronet
  2. DJI
  3. DJI Care Refresh -turva DJI Mavic Mini -kopterille (12 kk)
DJI Care Refresh -turva DJI Mavic Mini -kopterille (12 kk)

DJI Care Refresh -turva DJI Mavic Mini -kopterille (12 kk)

  • Kattava vuoden lisäturva kopterillesi
  • Rajattomat huoltokerrat
  • Ota käyttöösi ennen ensilentoasi

DJI Care Refresh on kattava 12 kk:n turva DJI Mavic Mini -kopterille. Rajattomat huoltokerrat ja korvaa rikkoutuneen kopterin. Sisältää kotiinkuljetuksen.

DJI Care Refresh on kopteripilotin tuki ja turva

Ota DJI Care Refresh -turva ennen ensimmäistä lentotuntiasi ja sinulla on lisäturva DJI Mavic Mini -nelikopterille vuodeksi eteenpäin. Lisäturva kattaa normaalissa käytössä tapahtuneet törmäys- tai tippumisvahingot sekä veden aiheuttamat vahingot. Lennä niin paljon kuin haluat, entistä huolettomammin.

Pienellä lisämaksulla saat uuden kopterin rikkoutuneen tilalle

Lisäturva korvaa DJI Mavic Mini -kopterin, jos se on vahingoittunut normaalissa käytössä. DJI Care Refresh -turva on voimassa 12 kuukautta, jonka aikana saat lisämaksua vastaan kaksi uutta nelikopteria kotiin toimitettuna. Ensimmäisen laitteen saat 40 €:n lisämaksulla ja toisen laitteen 49 €:lla.

Ota käyttöösi ennen ensilentoasi

DJI Care Refresh -turva toimitetaan sinulle fyysisellä kortilla, josta raaputat esiin aktivointikoodin. Aktivoi turva käyttöösi viimeistään 48 tunnin sisällä kopterin käyttöönotosta. Care Refresh on mahdollista aktivoida tämän jälkeenkin, mutta tällöin DJI vaatii mm. yksityiskohtaiset nelikopterin loki- ja lentotiedot. Aktivoi DJI Care Refresh -lisäturva täällä.

44,00 €
sis. alv 24 %
44,00 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä