DNA:n Alepäivät 20.6.-3.7. Katso tarjoukset!
  1. Dronet
  2. DJI
  3. DJI Care Refresh -turva DJI Mini 2 -kopterille (12 kk)
DJI Care Refresh -turva DJI Mini 2 -kopterille (12 kk)

DJI Care Refresh -turva DJI Mini 2 -kopterille (12 kk)

  • Lisäturvaa vahingon varalle
  • Kahden vioittuneen kopterin vaihto pienillä kuluilla
  • Ota käyttöön ennen ensilentoa

DJI Care Refresh on kattava 12 kk:n turva uudelle DJI Mini 2 -kopterillesi. Korvaa 2 vahingon seurauksena vioittunutta kopteria pientä lisäkulua vastaan.

DJI Care Refresh turvaa ensimmäisen lentovuoden

Mielenrauhaa lentämiseen. Ota DJI Care Refresh -turva ennen ensimmäistä lentoasi saadaksesi lisäturvaa uudelle DJI Mini 2 -dronellesi vuodeksi eteenpäin. Lisäturva kattaa normaalissa käytössä tapahtuneet törmäys- tai tippumisvahingot sekä veden aiheuttamat vahingot. Kopterin lähettäminen DJI:n huoltopalveluun on sinulle kulutonta.

Kahden rikkoontuneen kopterin korvaus pienellä lisämaksulla

Lisäturva korvaa DJI Mini 2 -kopterin, jos se on vahingoittunut normaalissa käytössä. DJI Care Refresh -turva on voimassa 12 kuukautta, jonka aikana saat lisämaksua vastaan kaksi uutta, tai uutta vastaavaa nelikopteria kotiin toimitettuna. Ensimmäisen kopterin saat 49 €:n lisämaksulla ja toisen 59 €:lla. Lisäksi käytössäsi on yksi mahdollisuus korvata lentäessä kadonnut kopteri 229 €:n lisämaksua vastaan.

Ota käyttöösi ennen ensilentoasi

Saat DJI Care Refresh -turvan fyysisenä korttina, josta raaputat esiin aktivointikoodin. Aktivoi turva käyttöösi viimeistään 48 tunnin sisällä kopterin käyttöönotosta. Care Refresh on mahdollista aktivoida tämän jälkeenkin, mutta DJI vaati tällöin mm. dronen yksityiskohtaiset loki- ja lentotiedot. Aktivoi DJI Care Refresh -lisäturva täällä.

1,50 €/kk
yhteensä 54,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

1,50 €/kk
36 kk
yhteensä 54,00 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.