1. Dronet
  2. DJI
  3. DJI FPV Combo
DJI FPV Combo
DJI FPV Combo
DJI FPV Combo
DJI FPV Combo
DJI FPV Combo
DJI FPV Combo
DJI FPV Combo
DJI FPV Combo
DJI FPV Combo
DJI FPV Combo

DJI FPV Combo

  • Koe uusi tapa lentää
  • Paketissa drone, lentolasit ja kauko-ohjain
  • Lentoaika jopa 20 minuuttia

DJI FPV Combo -paketissa mukana DJI FPV-drone, FPV Goggles V2 -lentolasit sekä kauko-ohjain. Kaikki mitä dronepilotti tarvitsee.

DJI FPV Combo -paketissa drone, lentolasit sekä kauko-ohjain

Kiidä halki taivaan, väistele esteitä sisällä ja ulkona. DJI vie sinut lentämisen uuteen aikaan. DJI FPV -dronella pääset huipputarkkaan lentotuntumaan sekä intuitiiviseen ohjattavuuteen. DJI FPV Combo -paketissa on DJI FPV -dronen lisäksi DJI FPV Goggles V2 -lentolasit sekä DJI FPV -kauko-ohjain. Ota kauko-ohjain käteesi, aseta lentolasit päähän ja anna palaa.

Kiidä DJI FPV -dronella tarkasti esteitä väistellen

Tyylikäs ja aerodynaamisesti muotoiltu DJI FPV -drone kiitää jopa 140 km/h huippuvauhtia. Kopteri tottelee ohjausta herkästi, latenssin eli viiveen ollessa vaivaiset 28 millisekuntia. DJI FPV -kopteri hyödyntää 2,4 ja 5,8 GHz:n taajuuksia, joista se valitsee sopivimman automaattisesti. Tämä lupaa entistäkin sulavampaa ja tasaisempaa lentoa.

DJI FPV Goggles V2 -laseilla pääset kopterin kyytiin

Laita DJI FPV Goggles V2 -lasit päähän ja ohjaa drone kohti taivaita. Tuntuisi kuin olisit kyydissä. DJI FPV Goggles V2 -lasit tarjoavat 150-asteen näkökentän ja tukevat 120 fps:n teräväpiirtokuvaa. Drone tottelee DJI FPV -kauko-ohjainta, joten kopterin lennättäminen on helppoa ja tarkkaa. DJI FPV -drone on varustettu erityisellä hätätilalla ja leijumistoiminnolla, joten tarvittaessa kopteri pysähtyy jämäkästi ja jää leijumaan paikoilleen.

Lentoaika yhdellä latauksella jopa 20 minuuttia

DJI FPV -dronella kuvaat tarkat 4K Ultra HD -videot ja 4K-valokuvat, 150° laajakulmalla. Elektroninen kuvanvakain sekä kameran gimbal takaavat elokuvamaiset kamera-ajot, ja kameralla taltioit myös yksityiskohtaiset hidastusvideot. Yhdellä latauksella DJI FPV -dronen lentoaika on jopa 20 minuuttia.

33,30 €/kk
yhteensä 1 198,80 €norm. 1 399,00 €sis. alv 24 %

Maksuaika

33,30 €/kk
36 kk
yhteensä 1 198,80 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.