1. Dronet
  2. DJI
  3. DJI Mavic 2 Fly More Kit -lisävarustepaketti
DJI Mavic 2 Fly More Kit -lisävarustepaketti

DJI Mavic 2 Fly More Kit -lisävarustepaketti

  • Lisävarustepaketti kopterilentäjälle: pari lentoakkua, autolaturi, hiljaiset lisäpropellit ja tilava olkalaukku

DJI Mavic 2 Fly More Kit on lisävarustepaketti kopteripilotille. Mukana kaksi lentoakkua, Mavic 2 -autolaturi, akkujen lataustelakka sekä akkuadapteri. Paketissa myös lisäpropellit ja DJI Mavic -olkalaukku, jonne mahtuu kopteri, neljä akkua sekä muut lisätarvikkeet.

DJI Mavic 2 Fly More Kit lupaa lisää lentoaikaa

Lisävarustepaketissa on kaksi DJI Mavicin lentoakkua. Yhdellä täyteen ladatulla akulla saat jopa 31 minuuttia lentoaikaa ja autolaturin avulla lataat lentoakkuja ajaessasi. Kokoontaitettava fiksu lataustelakka optimoi vara-akkujen latauksen, jotta pääset jatkamaan lentämistä. Lataustelakalla ja autolaturilla lataat jopa neljää akkua samanaikaisesti.

Lentoakut toimivat myös varavirtalähteinä

DJI Mavic 2 Fly More Kit -paketissa on myös adapteri, jolla lataat puhelimesi tai tablettisi vara-akkujen avulla. Lentoakuissa on kaksi 10 W:n USB-A -porttia, joilla lataat mobiililaitteesi reissun päällä.

Hiljaiset varapropellit ja tilava olkalaukku

Aerodynaamiseksi ja erittäin hiljaiseksi muotoillut kaksi varapropelliparia on helppo kiinnittää DJI Mavic 2 -kopteriin. DJ Mavic -olkalaukulla kannat kopterisi mukavasti tyylikkäästi. Laukkuun mahtuu DJI Mavic 2 -kopterin lisäksi neljä lentoakkua, puhelimesi, varapropellit, kaapelit sekä muut tärkeät lisävarusteet.

8,86 €/kk
yhteensä 318,96 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

8,86 €/kk
36 kk
yhteensä 318,96 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.