Pinkit päivät 9.-22.5. Katso laitetarjoukset!
  1. Dronet
  2. DJI
  3. DJI Mavic 2 Pro -nelikopteri
DJI Mavic 2 Pro -nelikopteri
DJI Mavic 2 Pro -nelikopteri
DJI Mavic 2 Pro -nelikopteri
DJI Mavic 2 Pro -nelikopteri
DJI Mavic 2 Pro -nelikopteri
DJI Mavic 2 Pro -nelikopteri
DJI Mavic 2 Pro -nelikopteri
DJI Mavic 2 Pro -nelikopteri
DJI Mavic 2 Pro -nelikopteri
DJI Mavic 2 Pro -nelikopteri

DJI Mavic 2 Pro -nelikopteri

  • Huippuluokan kuvauskopteri
  • Hasselbladin 4K-kamera
  • Jopa 31 minuutin lentoaika

DJI Mavic 2 Pro on kopterivalmistaja DJI:n ja ruotsalaisen kameramerkki Hasselbladin taidonnäyte. 20 MP:n kamerassa on muuttuva aukko, jolla kuvaat hätkähdyttävät ilmakuvat auringon noustessa. Hiljaisesti pörräävä Mavic 2 Pro kuvaa upeat Hyperlapse-videot ja tarjoaa jopa 31 minuutin lentoajan.

DJI Mavic 2 Pro – DJI:n ja Hasselbladin yhteistyön tulos

DJI Mavic 2 Pro on maailman johtavan kopterimerkki DJI:n sekä ruotsalaisen kameravalmistajan Hasselbladin yhteistyön lopputulos. Vuonna 1941 perustetun Hasselbladin kameroilla on kuvattu useita legendaarisia valokuvia, mm. ensimmäinen kuukävely. Nyt huippuluokan DJI Mavic 2 Pro -drone on varustettu Hasselblad L1D-20c -kameralla, joka asettaa uudet standardit kuvauskoptereille. On sinun vuorosi taltioida ikoniset valokuvat ja videot.

Kamera muuttuvalla aukolla

Nelikopterin 20 MP:n kamerassa on tuuman kokoinen CMOS-kenno sekä muuttuva aukko, joten DJI Mavic 2 Pro:lla kuvaat hätkähdyttävän upeat videot muuttuvissa valaistustilanteissa. F/2.8:n aukko päästää enemmän valoa läpi, joten taltioit tarkat otokset hämärässä. Kun valoa riittää, valitse pienempi F/11:n aukko, jolla kuvaat terävät ja värikylläiset videot sekä valokuvat.

Taltioi 4K HDR -videot ja Hyperlapse-videot

DJI Mavic 2 Pro taltioit 4K-videot 10-bitin tarkkuudella ja HDR-tuella. Kuvauksen jälkeen liitä kopterin suoraan 4K-televisioon ja videoissasi on juuri oikeat värisävyt, kirkkaat yksityiskohdat sekä parannettu kontrasti. Kopterissa on tasaiset kamera-ajot mahdollistava 3-akselinen gimbal ja sisäänrakennettu Hyperlapse-toiminto, jolla kuvaat nopeutetut videot ilman ylimääräisiä sovelluksia tai editointeja.

DJI Mavic 2 Pro yli puolen tunnin lentoajalla

Myös lento-ominaisuudet ovat ammattilaistasoa. Muotoilunsa ansiosta DJI Mavic 2 Pro lentää tasaisesti ja hiljaa. Yhdellä latauksella DJI Mavic 2 Pro lentää jopa 31 minuuttia. Kopteri tukee ActiveTrack 2.0 -kohteentunnistusta sekä kehittynyttä APAS-ohjausjärjestelmää. Konenäkösensorit tarkkailevat ympäristöä edestä, takaa ja sivuilta, joten kopteri kiertää ja väistää esteet.

Dronepilotti, muista rekisteröityä!

Vuoden 2021 alussa astui voimaan dronelaki. Sen mukaan jokaisen käyttäjän – jolla on yli 250 grammaa painava kopteri, jossa on kamera, eikä dronea ole määritelty leluksi – on rekisteröidyttävä. Voit lentää maksimissaan 120 metrin korkeudessa ja droneen pitää olla aina näköyhteys.

Kopterin painosta sekä sen CE-merkinnästä riippuu, riittääkö pelkkä rekisteröityminen (A1-luokka: esim. DJI Mini 2) vai pitääkö sinun suorittaa verkkotentti, valvottu lisätentti (A2-luokka: esim. DJI Mavic Pro) ja vaaditaanko sinulta omaehtoinen harjoittelu sekä valvottu lisäteoriakoe (A3-luokka). Lisätietoa www.droneinfo.fi -sivustolta.

Ja muistathan UAS-lentokieltoalueet, kuten lentokentät, sotilaskohteet sekä Presidentinlinna! Tutustu selkeään Dronelaki 2021 pähkinänkuoressa -videoon YouTubessa.

41,62 €/kk
yhteensä 1 498,32 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

41,62 €/kk
36 kk
yhteensä 1 498,32 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä