1. Dronet
  2. DJI
  3. DJI Mavic Mini -nelikopteri
DJI Mavic Mini -nelikopteri
DJI Mavic Mini -nelikopteri
DJI Mavic Mini -nelikopteri
DJI Mavic Mini -nelikopteri
DJI Mavic Mini -nelikopteri
DJI Mavic Mini -nelikopteri
DJI Mavic Mini -nelikopteri
DJI Mavic Mini -nelikopteri
DJI Mavic Mini -nelikopteri
DJI Mavic Mini -nelikopteri

DJI Mavic Mini -nelikopteri

  • Ultrakevyt ja kompakti drone
  • Jopa 30 min lentoaika
  • 2,7K-kamera

DJI Mavic Mini on ultrakevyt ja pienikokoinen kuvauskopteri, joka kulkee vaivattomasti mukana pidemmilläkin reissuilla. Jopa 30 minuutin lentoaikaan yltävä drone taltioi maisemat ja tilanteet peräti 4 km:n etäisyydeltä. 2,7K-laadulla kuvatut videot ovat 3-akselisen vakaimen ansiosta sulavia ja tarkkoja.

Höyhenenkevyt DJI Mavic Mini -kuvauskopteri

Keskivertoa älypuhelinta vastaava 249 g:n keveys sekä kompakti, kokoon taittuva rakenne tekevät DJI Mavic Ministä oivallisen matkakäyttöön. Kätevästi pieneen laukkuun tai väljään taskuunkin sujahtava drone on helppo ottaa mukaan ihan vain varmuuden vuoksi, mikäli upea kuvauskohde sattuisi eteen.

Kilometreittäin maisemia yhdellä lennolla

Jopa 30 minuutin lentoajan yhdellä latauksella tarjoava akku mahdollistaa pitkät ja näyttävät kamera-ajot. Älykkään akkutekniikan ansiosta DJI Mavic Mini pitää sinut jatkuvasti ajan tasalla virtatilanteesta, vapauttaen keskittymisesi kuvaamisesta ja lentämisestä nauttimiseen. Pitkällä kantamalla varustettu lähetyssignaali välittää näkymät älylaitteeseesi teräväpiirtona peräti 4 km:n etäisyydeltä.

Vakaa ja terävä 2,7K-kuvanlaatu

DJI Mavic Mini -dronella on helppo loihtia upean näköisiä videoita ja kuvia, sillä 3-akselinen vakaaja pitää tehokkaasti huolen siitä että kuva pysyy vakaana ja liike pehmeänä. Terävällä 2,7K QHD -tarkkuudella kuvatut videot näyttävät upean yksityiskohtaisilta suurellakin tv:llä tai näytöllä.

Dronepilotti, muista rekisteröityä!

Vuoden 2021 alussa astui voimaan dronelaki. Sen mukaan jokaisen käyttäjän – jolla on yli 250 grammaa painava kopteri, jossa on kamera, eikä dronea ole määritelty leluksi – on rekisteröidyttävä. Voit lentää maksimissaan 120 metrin korkeudessa ja droneen pitää olla aina näköyhteys.

Kopterin painosta sekä sen CE-merkinnästä riippuu, riittääkö pelkkä rekisteröityminen (A1-luokka: esim. DJI Mini 2) vai pitääkö sinun suorittaa verkkotentti, valvottu lisätentti (A2-luokka: esim. DJI Mavic Pro) ja vaaditaanko sinulta omaehtoinen harjoittelu sekä valvottu lisäteoriakoe (A3-luokka). Lisätietoa www.droneinfo.fi -sivustolta.

Ja muistathan UAS-lentokieltoalueet, kuten lentokentät, sotilaskohteet sekä Presidentinlinna! Tutustu selkeään Dronelaki 2021 pähkinänkuoressa -videoon YouTubessa.

11,08 €/kk
yhteensä 398,88 €sis. alv 24 %

Maksuaika

11,08 €/kk
36 kk
yhteensä 398,88 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä