1. Dronet
  2. DJI
  3. DJI Mini 3 Pro + DJI RC -nelikopteripaketti
DJI Mini 3 Pro + DJI RC -nelikopteripaketti

DJI Mini 3 Pro + DJI RC -nelikopteripaketti

  • Huippukevyt drone ja RC-ohjain 5,5” näytöllä
  • Upea 4K HDR -videotarkkuus
  • 3-akselinen Gimbal-kuvanvakaaja

Huippukevyt DJI Mini 3 Pro on nelikopteri, jolla ilmakuvaat näyttävät 4K-videot ja 48 megapikselin valokuvat vaivatta sekä turvallisesti. Mukana 5,5” näytöllä varustettu DJI RC -ohjain. Keveytensä ja helppokäyttöisyytensä sen käyttöönotto onnistuu välittömästi rekisteröitymällä Traficomille ilman erillisiä kokeita.

Todella kevyt ja pieni DJI Mini 3 Pro -drone

Aina valmiina inspiraation iskiessä. Kompakti DJI Mini 3 Pro -drone on kokoon taitettuna vain pienen limutölkin mitoissa, sekä keveydeltään ainoastaan 249 grammaa. Se kulkee kätevästi mukana missä tahansa, ja täydellisen kuvaustilanteen ilmaantuessa sen voi lähettää nopeasti lentoon vaikka suoraan kädestä. Älykäs lentoakku yltää täyteen ladattuna jopa 34 minuutin kestoon, sekä varaa aina riittävästi virtaa paluuseen.

Näyttävät ja vakaat 4K HDR -videot

DJI Mini 3 Pro -dronen kameralla voi kuvata yksityiskohtaisia 4K-videoita jopa 60 kuvan sekuntinopeudella ja HDR-kuvanparannuksella, tai 48 megapikselin valokuvia häviöttömässä RAW-formaatissa. Kameran 1/1.3” CMOS-kuvakenno ja valovoimainen f/1.7-objektiivi mahdollistavat todenmukaisen kuvanlaadun niukemmassakin valaistuksessa. 3-akselinen Gimbal-kuvanvakaaja pitää esim. tuulesta johtuvat epätasaisuudet kurissa, säilyttäen kuvan aina terävänä. Kuvanvakauksen, sekä erilaisten kuvaustilojen ja lentoautomaation ansiosta kuvaaminen sujuu vaivatta, vaikka droneista ei olisi aiempaa kokemusta.

DJI RC -ohjain 5,5-tuumaisella näytöllä

Mini 3 Pron ohjaaminen onnistuu sujuvasti paketin sisältämällä DJI RC -ohjaimella. Omalla 5,5” näytöllä varustettu ohjain on helppokäyttöinen, eikä sen ansiosta lennättämiseen tarvita lainkaan älypuhelinta. Luotettavalla OcuSync O3 -yhteydellä saat Full HD -tasoista videokuvaa suorana ohjaimen näytölle dronen lentäessä jopa 8 km:n päässä.

Lennä turvallisesti haastavissakin paikoissa

Kolmisuuntaisen esteidenhavainnan ansiota Mini 3 Pro tunnistaa älykkäästi niin edessä, takana kuin alapuolellakin olevat esteet. Lisäksi APAS 4.0 -väistötoiminto havaitsee lentoreitillä olevat esteet, jonka turvin Mini 3 Pro pystyy välttämään ne haastavammillakin alueilla. Kopterin paikannustiedot huolehtivat myös siitä, ettei se lennä lentokieltoalueille. Lisäksi korkeusrajoittimet, automaattinen kotiinpaluutoiminto sekä automaattinen nousu ja laskeutuminen tekevät lentämisestä turvallista.

28,58 €/kk
yhteensä 1 028,88 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

28,58 €/kk
36 kk
yhteensä 1 028,88 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja