Pinkit päivät 9.-22.5. Katso laitetarjoukset!
  1. Dronet
  2. DJI
  3. DJI Mini SE -nelikopteri
DJI Mini SE -nelikopteri
DJI Mini SE -nelikopteri
DJI Mini SE -nelikopteri
DJI Mini SE -nelikopteri
DJI Mini SE -nelikopteri
DJI Mini SE -nelikopteri
DJI Mini SE -nelikopteri
DJI Mini SE -nelikopteri
uutuus

DJI Mini SE -nelikopteri

  • Todella kevyt ja pienikokoinen drone
  • Kirkkaat ja sulavat 2.7K-videot
  • 3-akselinen Gimbal-kuvanvakaaja

DJI Mini SE on kevyt ja kompakti nelikopteri, jonka parissa lennokkaat videot syntyvät helpoimmillaan yhdellä painalluksella. Upea 2.7K-tarkkuus ja sulavuuden takaava 3-akselinen Gimbal-kuvanvakaaja.

Huippukevyt ja pieni DJI Mini SE -nelikopteri

Ainoastaan 249 grammaa kevyt DJI Mini SE on kepeydeltään lähes samaa luokkaa tavallisen älypuhelimen kanssa. Kompakti koko, kokoontaitettava rakenne ja poikkeuksellinen keveys tekevät Mini SE:stä ihanteellisen matkakäyttöön.

Lennä helposti ja turvallisesti

Android- ja iOS-yhteensopiva DJI App -sovellus tekee lentämisen aloittamisesta helppoa ja hauskaa. Lentoharjoitusten avulla pääset sujuvasti alkuun, ja luot elokuvamaisen näyttävää kuvaa vain muutamalla painalluksella. Sovellus tarjoaa useita valmiita pohjia, joiden avulla jaat upeat videokoosteet ilman aiempaa editointikokemusta. Älykkäillä sensoreilla varustetun DJI Mini SE:n propellit ovat kauttaaltaan suojattu turvakaarilla, jotka tekevät lentämisestä turvallista.

Upean sulavat 2.7K-videot

DJI Mini SE tallentaa hetket ja maisemat upean kirkkaalla ja sulavalla kuvanlaadulla. Dronen kamera ikuistaa valokuvat vakuuttavalla 12 megapikselin tarkkuudella, sekä videot yksityiskohtaisella 2.7K-tarkkuudella. 3-akselinen, moottoroitu Gimbal-kuvanvakaaja takaa sulavan kuvan ilman tärähdyksiä.

Suoraa videokuvaa jopa 4 km:n etäisyydeltä

Mini SE:n ohjaaminen onnistuu sujuvasti kauko-ohjaimella ja siihen yhdistetyllä älypuhelimella. Drone lähettää suoraa, HD-tasoista videokuvaa puhelimesi näytölle jopa 4 kilometrin etäisyydeltä. Älykäs lentoakku yltää täyteen ladattuna jopa 30 minuutin lentoaikaan, sekä varaa aina riittävästi virtaa paluuseen.

8,58 €/kk
yhteensä 308,88 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

8,58 €/kk
36 kk
yhteensä 308,88 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.