1. Kamerat ja linssit
  2. DJI
  3. DJI Osmo Action
DJI Osmo Action
DJI Osmo Action
DJI Osmo Action
DJI Osmo Action
DJI Osmo Action
DJI Osmo Action
DJI Osmo Action
DJI Osmo Action

DJI Osmo Action

  • Kompakti ja vedenkestävä actionkamera
  • Kuvaa missä haluat 4K HDR -tarkkuudella

DJI Osmo Action on kompakti actionkamera. Veden-, pölyn- ja iskunkestävänä suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin. Kamera taltioi upeat 4K HDR -videot ja yksityiskohtaiset 12 MP:n valokuvat vain napin painalluksella. Vesillä, sukeltaessa, lasketellessa rokatessa tai mitä ikinä harrastatkin.

DJI Osmo Action on valmiina toimintaan

DJI on vuosia valmistanut kameroita huippuluokan kuvanvakauksella. Kädessä pidettävä DJI Osmo Action -kamera vie kuvanvakautuksen uudelle tasolle. Kameran RockSteady-kuvanvakautus yhdistää DJI:n elektronisen kuvanvakautusjärjestelmän (EIS) sekä vakautusalgoritmit. Lopputuloksena todella tasaista videokuvaa, joka ei hätkähdä edes rankempaa menoa.

Näytöt kameran kummallakin puolella

Actionkameran 2,25” kosketusnäytössä on vettä ja sormenjälkiä hylkivä päällyste. Etupuolelta löydät 1,4” näytön, joten kamera on omiaan vloggaamiseen ja selfieiden ottamiseen. DJI Osmo Actionin 1/2.3 tuuman CMOS-sensori kuvaa 4K HDR -videot jopa 60 kuvaa sekunnissa 100 Mbps:n tarkkuudella. HDR-video taltioi kuvan tummat ja vaaleat osat todella tarkasti, jopa hankalassa luonnonvalossa.

Kuvaa loisto-otoksesi DJI Osmo Action -kameralla

DJI Osmo Action -kamera vapauttaa luovuutesi. Jopa 120 sekunnin valotusajalla taltioit pilkkopimeän tähtitaivaan kaikessa loistossaan. Kuvaa aikaa uhmaavat timelapse-videot. DJI Osmo Action -kameralla nappaat eeppiset hidastukset ja kahdeksankertaiset hidastusvideot jopa 1080p:n tarkkuudella.

Iskun-, pölyn- ja vedenkestävä actionkamera

DJI Osmo Action -kamera on vedenkestävä aina 11 metrin syvyyteen asti. Kameran akku säilyttää tehonsa kymmenen asteen pakkasellakin. Erikoisvalmisteinen kolmikerroksinen linssi vähentää häikäisyä ja vääristymiä, tarjoten kristallinkirkkaat kuvat jopa suorassa auringonvalossa. Linssi hylkii likaa, vettä ja öljyä, joten jatka kuvaamista vaikka olosuhteet ottaisivatkin mittaa kuvaajasta.

10,52 €/kk
yhteensä 378,72 €sis. alv 24 %

Maksuaika

10,52 €/kk
36 kk
yhteensä 378,72 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä