1. Kamerat ja linssit
  2. DJI
  3. DJI Pocket 2 -kamera
DJI Pocket 2 -kamera
DJI Pocket 2 -kamera
DJI Pocket 2 -kamera
DJI Pocket 2 -kamera
DJI Pocket 2 -kamera
DJI Pocket 2 -kamera

DJI Pocket 2 -kamera

  • Taskukokoinen kamera
  • 3-akselinen kuvanvakaaja
  • Kuvaa 4K Ultra HD -videot

Taskukokoinen DJI Pocket 2 -kamera taltioi isot kuvat suurista tilanteista. Kuvaa 4K-videot ja leffamaiset kamera-ajot 3-akselisella kuvanvakaajalla.

Taskukokoinen DJI Pocket 2 -kamera

DJI Pocket 2 -kamera istuu täydellisesti käteen. Se mahtuu laukkuun tai taskuun, joten kamera kulkee mukanasi mihin tahansa. Kuvaa DJI Pocket 2 -kameralla sillä samalla sekunnilla kun otat sen käteesi. 64 MP:n kamera taltioi 180° panoraamakuvat ja ryhmäkuvat uskomattomalla tarkkuudella.

Active Track 3.0 seuraa kuvattavaa kohdetta

Ihan sama miten liikutte, DJI Pocket 2 -kamera pitää sinut tai kuvattavan kohteen ActiveTrack 3.0 -toiminnolla kuvassa. Tällä kameralla taltioit näyttävät ja aikaa uhmaavat timelapse-, motionlapse- sekä hyperlapse-videot. 3-akselinen kuvanvakaaja takaa uskomattoman tasaiset kamera-ajot.

Anna DJI Pocket 2 -kameran viimeistellä videosi

DJI Pocket 2 -kamera vastaa lähes koko kuvausryhmää. Story Mode -toiminnolla lisäät musiikin ja leikkaukset videoihin. Tekoälyä hyödyntävä AI Editor yhdistää kamera-ajosi automaattisesti yhdeksi kokonaisuudeksi, lisäten musiikin ja leikkaukset. Videosi ovat jakamista vaille valmiita.

10,52 €/kk
yhteensä 378,72 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

10,52 €/kk
36 kk
yhteensä 378,72 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Tuote on loppunut myymälöistä