DNA Lahjakortti 100 €

DNA Lahjakortti 100 €

  • Varmista taatusti mieluinen lahja
  • Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa DNA Kaupoissa

DNA Lahjakortti 100 € ratkaisee lahjaongelmasi. DNA Lahjakortin saaja voi vapaasti valita mitä kortilla ostaa. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä ja se käy maksuvälineenä kaikissa DNA Kaupoissa.

Hänelle, jolla on jo kaikkea: DNA Lahjakortti 100 €

Synttärilahja, nimipäivälahja, joululahja, valmistujaislahja… DNA Lahjakortti on oiva lahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Lahjakortin saaja voi valita vapaasti taatusti mieluisan lahjan. 100 euron lahjakortti on sopiva summa puhelimen tai lisälaitteiden ostoon: suojakuoret, kuulokkeet tai järeä varavirtalähde. Eikä lahjakortin koko summaa tarvitse käyttää kerralla.

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa DNA Kaupoissa

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä. Se käy maksuvälineenä kaikissa DNA Kaupoissa ja sen avulla voi ostaa tuotteita ja lisätarvikkeita. DNA Lahjakortteja on kolmessa koossa: 20 euroa, 50 euroa ja 100 euroa. Valitse sopivin summa ja lähetämme käyttövalmiin DNA Lahjakortin sinulle.

Tai osta DNA Lahjakortti haluamallasi summalla

Voit myös ostaa DNA Lahjakortin haluamallasi summalla. Nämä lahjakortit ovat myynnissä vain DNA Kaupassa. Huomaathan, että DNA Lahjakorttia ei voi käyttää DNA Nettikaupassa, eikä korttia vaihdeta rahaksi. Lahjakorttia ei voi käyttää DNA Maksuaika -sopimuksessa. Käyttöönotetulla lahjakortilla ei ole palautusoikeutta.

100,00 €
sis. alv 24 %
100,00 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.