1. Robotti-imurit
  2. Dreame
  3. Dreame Robot D9 Pro -robotti-imuri
Dreame Robot D9 Pro -robotti-imuri
Dreame Robot D9 Pro -robotti-imuri
Dreame Robot D9 Pro -robotti-imuri
Dreame Robot D9 Pro -robotti-imuri
Dreame Robot D9 Pro -robotti-imuri
Dreame Robot D9 Pro -robotti-imuri

Dreame Robot D9 Pro -robotti-imuri

  • Robotti-imuri ja moppauslaite
  • Tunnistaa siivottavan pinnan
  • Siivoaa yhdellä latauksella 150 minuuttia

Dreame Robot D9 Pro on robotti-imuri ja moppauslaite yhdessä. Tunnistaa automaattisesti siivottavan pinnan. Yhdellä latauksella robotti-imuri imuroi jopa 150 minuuttia ja puhdistaa jopa 200 neliön alan. Robotti-imurissa on 5,7 dl pölysäiliö ja 2,7 dl vesitankki.

Luotettava Dreame Robot D9 Pro -robotti-imuri

Robotti-imuri on uuttera kotisi siivoaja. Dreame Robot D9 Pro -robotti-imurissa on kolme pesuohjelmaa, joiden avulla määrität kuinka paljon robotti-imuri käyttää vettä mopatessaan. Enää eivät parkettilattiat ole vaarassa. Myyntipakkauksessa on mukana kosteutta imevä matto, johon Robot D9 Pro parkkeeraa siivottuaan, joten vahinkoja ei tapahdu edes silloin kun robotti-imuri ei ole käytössä.

Tehokas Robotti-imuri tunnistaa siivottavan pinnan

4000 pascalin imuteho. Käytännössä se tarkoittaa, että Dreame Robot D9 Pro imee lian, pölyn, kuran ja lemmikkien karvat matolta, laatoilta, parketilta ja ihan mistä tahansa. Robotti-imuri tunnistaa automaattisesti siivottavan pinnan ja tehostaa imutehoa tarpeen mukaan. Lopputuloksena puhtaat lattiat sekä matot.

Älykkäämpää siivousta LiDAR-laserskannauksen avulla

Dreame Robot D9 Pro -robotti-imuri lupaa tarkemman siivoustuloksen kehittyneellä navigointijärjestelmällään. Robotti-imuri skannaa huoneiston LiDAR-laserskannerilla. Se tunnistaa esteet sekä esineet ja väistää niitä. Mi Home -sovelluksella ajastat siivouksen, ohjaat robotti-imuria sekä määrittää tänään siivottavat huoneet sekä kieltää imuria menemästä toisiin huoneisiin.

Dreame Robot D9 Pro siivoaa täydellä akulla jopa 150 minuuttia

Robotti-imuri on uuttera siivoaja, joka ei välittele tehtäviään. Täydellä latauksella imuri siivoaa jopa 150 minuuttia ja puhdistaa 200 neliön alan. Ja kun akku alkaa olemaan lopussa, Dreame Robot D9 Pro -robotti-imuri navigoi tiensä kohti lataustelakkaa ja imuri lataa akkunsa.

10,24 €/kk
yhteensä 368,64 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

10,24 €/kk
36 kk
yhteensä 368,64 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.