1. Pelit
  2. PlayStation
  3. EA Sports FIFA 20 -peli PS4:lle
EA Sports FIFA 20 -peli PS4:lle

EA Sports FIFA 20 -peli PS4:lle

  • Virallinen FIFA-peli
  • Ammattilaisliigat ja katufutis

EA Sports FIFA20 -peli PS4:lle herättää eloon koko maailman pelin kaksi puolta: ammattilaisjalkapallon loiston ja uutuutena autenttisen katujalkapallon. FIFA 20 -pelissä koet uskomattoman realistisuuden. Rakenna unelmajoukkueesi ja valloita arvostetuimmat liigat sekä ikoniset stadionit.

Realistisempi ja upeampi EA Sports FIFA20 -peli

Frostbite-pelimoottoria käyttävä EA Sports FIFA20 -peli herättää koko jalkapalloilevan maailman uuteen eloon. Mukana on realistisemmalla ja älykkäämmällä pelimoottorilla varustetut pelitilat. Mukana myös arvostetuimmat liigat UEFA Champions League ja Europa League autenttisilla UEFA-elementeillä, alkuhymneillä, selostuksella, pelipaidoilla. Nosta palkintopokaali kohti taivaita.

Mukana EA Sports Volta -katujalkapallo

EA Sports FIFA20 -pelin Fifa Ultimate Team tarjoaa mahdollisuuden rakentaa omaa unelmajoukkuettasi. EA Sports Volta vie pelin takaisin sen alkujuurille, katujalkapalloon, jossa pelaat 3v3-, 4v4- tai 5v5 -pelejä ympäri maailmaa. Rakenna oma hahmosi, esittele tyylisi ja valloita maailma.

Mukana huikea realismi ja yli 17 000 mallinnettua pelaajaa

Sisäänrakennettu Football Intelligence avaa ennen näkemättömän pelaamisen realismin. Jokainen hetki nurmella on entistäkin autenttisempi, pallo hallussa, irti pallosta tai pallon kautta. FIFA20 -pelissä on mukana 30 kansallista liigaa, yli 700 joukkuetta ja jopa 17 000 tarkasti mallinnettua pelaajaa – legendaarisia stadioneja ja ikonisia palkintopokaaleja unohtamatta.

1,62 €/kk
yhteensä 58,32 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,62 €/kk
36 kk
yhteensä 58,32 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 18 myymälästä