1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Final Fantasy VII Remake -peli PS4:lle
Final Fantasy VII Remake -peli PS4:lle

Final Fantasy VII Remake -peli PS4:lle

  • Legendaarinen roolipeli HD-aikaan päivitettynä
  • Syöksy syvälle pelimaailmaan
  • Tutut hahmot

Uusittu versio klassikkoroolipelistä. Koe Final Fantasy VII Remake -peli PS4:lle entistäkin upeampana ja syvempänä seikkailuna Midgarin kaupungissa.

Astu eliittisotilaan Cloud Strifen saappaisiin

Tuttu fantasiamaailma on päätynyt hämärän Shinra Electric Power Companyn haltuun. Final Fantasy VII Remake -pelissä olet entinen Shinran eliittisotilas ja nykyinen palkkasoturi Cloud Strife. Liityt Shinraa vastustavan Avalance-järjestöön, heidän noustessa vastarintaan.

Legendaarinen Final Fantasy VII Remake viimeinkin PS4:lle

HD-aikakaudelle hiottu peliklassikko herättää ikoniset paikat, hahmot ja tapahtumat eloon aivan uudella tavalla. Midgarin kaupunki näyttää upealle ja on paljon elävämpi. Tutkittavaa ja seikkailtavaa Final Fantasy VII Remake tarjoaa useiksi päiviksi. Tapaa unohtumattomia hahmoja, käy uskomattomia taisteluita ja koe yhden sukupolven valloittanut tarina.

Pelissä uusittu taistelujärjestelmä

Mutta ei Final Fantasy VII Remake -peli PS4:lle ole pelkkää nostalgiaa. Tämä unohtumattomien hahmojen sekä uskomattomien taisteluiden roolipeli sisältää uusitun hybriditaistelujärjestelmän. Järjestelmässä yhdistyy reaaliaikainen strategia ja komentopohjainen taistelu.

1,22 €/kk
yhteensä 43,92 €norm. 64,00 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,22 €/kk
36 kk
yhteensä 43,92 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.