Alepäivät 18.6.-4.7
  1. Älykellot
  2. Garmin
  3. Garmin Fenix 6 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 6 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 6 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 6 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 6 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 6 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 6 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 6 Solar GPS-älykello
Garmin Fenix 6 Solar GPS-älykello

Garmin Fenix 6 Solar GPS-älykello

  • Aurinkolatausta tukeva GPS-älykello
  • Sykkeenmittaus ja energianseuranta
  • Urheilusovellukset

Auringosta lisävirtaa lataava Garmin Fenix 6 Solar -älykello pysyy valmiudessa jopa viikkojen ajan. Tarkka GPS-paikannus. Sykkeen ja hapenkäytön mittaus ranteesta.

Aurinkolatausta tukeva Garmin Fenix 6 Solar -älykello

Kestävän Power Glass -näyttölasin linssi muuntaa auringonvalon energiaksi, jonka ansiosta Garmin Fenix 6 Solar -älykellon akkukesto riittää entistäkin pidempään. Aurinkolatauksen ja mukautettavien virranhallintatilojen avulla saat virtaa jopa 14 päiväksi, tai vielä pidemmäksikin aikaa.

Garmin Fenix 6 Solar mittaa kuntoilusi tehon

Rannesykemittaus ja hapenkäyttöä mittaava pulssioksimetri lisäävät tietoa kuntoilusi tehosta. Useita urheilulajeja tukeva Garmin Fenix 6 Solar -kello sisältää edistyneitä harjoittelutietoja, mm. juoksun dynamiikkatietoja, lämpötilan ja korkeuden perusteella mukautetun maksimaalisen hapenottokyvyn sekä palautumisohjeet. Nyt mukana myös urheilutilat maastopyöräilylle, sisäkiipeilylle ja surffaukselle.

Garmin Fenix 6 Solar mittaa sykkeen suoraan ranteesta

Edistyksellisen optisen sykemittaustekniikan ansiosta Garmin Fenix 6 Solar mittaa kuntoilusuorituksesi intensiivisyytesi ja sykevaihtelua. Kello seuraa sykettäsi myös veden alla ilman sykevyötä. Vastaavasti pulssioksimetri mittaa kehosi hapenkäyttöä unen tarkkailua ja korkeuteen sopeutumisen arviointia varten.

Huipputarkka GPS-paikannus

Garmin Fenix 6 Solar tietää missä mennään. Kello hyödyntää GPS, GLONASS ja Galileo -paikannusjärjestelmiä, joten paikannus on tarkkaa. Fenix 6 Solar -kellossa on korkeusmittari, ilmanpainemittari, sään seuranta sekä kolmiakselinen sähköinen kompassi. Jos jotain sattuisi, kellossa on sisäänrakennettu hätätoiminto, joka lähettää sijaintisi hätäyhteyshenkilölle.

Akkukesto jopa yli 14 päivää

Seikkaile lähellä ja kaukana. Iskun-, lämmön- ja vedenkestävä Garmin Fenix 6 Solar -älykello seuraa aktiivisuuttasi jopa 14 päivää älykellotilassa, 36 tuntia GPS-tilassa ja peräti 48 päivää akunsäästötilassa. Aurinkolatauksen avulla kelloon syntyy lisävirtaa tunneiksi tai jopa useiksi päiviksi. Android- ja iOS-yhteensopivasta älykellolla näet myös puhelimeesi tulleet viestit, hälytykset sekä ilmoitukset.

19,40 €/kk
yhteensä 698,40 €sis. alv 24 %

Maksuaika

19,40 €/kk
36 kk
yhteensä 698,40 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä

Vaihda nykyinen älykellosi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen!

1.Katso nykyisen älykellosi arvo tästä

2.Tilaa uusi älykello

3.Vie tilausvahvistus tai toimituslähete DNA Kauppaan. Ota mukaan nykyinen älykellosi ja saat vaihtohyvityksen.