1. Älykellot
  2. Garmin
  3. Garmin Venu 2 -älykello
Garmin Venu 2 -älykello
Garmin Venu 2 -älykello
Garmin Venu 2 -älykello
Garmin Venu 2 -älykello
Garmin Venu 2 -älykello
Garmin Venu 2 -älykello
Garmin Venu 2 -älykello
Garmin Venu 2 -älykello

Garmin Venu 2 -älykello

  • Kirkas 1,3” AMOLED-näyttö
  • Jopa 11 päivän akunkesto
  • Jatkuva ja monipuolinen hyvinvoinnin seuranta

Garmin Venu 2 -älykello auttaa saavuttamaan terveellisen tasapainon keholle ja mielelle. Jatkuva hyvinvoinnin seuranta ja kattavat harjoittelutilat.

Kestävä GPS-älykello kirkkaalla näytöllä

Aktiiviseen käyttöön luodussa Venu 2:ssa on vahva Gorilla Glass 3 -näyttölasi, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys ja miellyttävä, helposti puhdistettava silikoniranneke. Tarkka AMOLED-näyttö on kirkkautensa ansiosta selkeä myös auringonpaisteessa. Vesitiiviyden ansiosta kellon kanssa voi huoletta uida ja käydä suihkussa.

Jopa 11 päivän akunkesto ja vauhdikas lataus

Garmin Venu 2:n mainio akunkesto mahdollistaa jatkuvan terveydentilan seuraamisen ilman keskeytyksiä. Yksi lataus tarjoaa käyttöä jopa 11 päivää älykellotilassa, jopa 22 tuntia GPS-paikannuksen ollessa käytössä, sekä jopa 8 tuntia GPS:n ja musiikin kanssa. Nopea lataus tuo ainoastaan 10 minuutissa jopa 1 lisäpäivän älykellotilassa, tai tunnin lisää käyttöaikaa GPS:n ja musiikin ollessa päällä.

Jatkuva hyvinvoinnin seuranta

Tunne kehosi paremmin. Garmin Venu 2 -älykellon monipuoliset ominaisuudet hyvinvoinnin jatkuvaan seuraamiseen auttavat muodostamaan kokonaiskuvan kehosi tilasta. Body Battery™ -ominaisuus seuraa kehosi energiatasoa, jotta tiedät parhaat ajankohdat aktiivisuuteen ja lepoon. Unenlaadun pisteytys puolestaan antaa tietoa unesi vaiheista, sykkeestä ja hengityksestä, sekä niiden pohjalta antaa ohjeita unesi parantamiseen.

Garmin Venu 2 -älykello pitää liikkeessä

Kellon animoidut kardio-, voima-, jooga-, pilates- ja intervalliharjoitukset tekevät uusienkin treeniliikkeiden oppimisesta helppoa. Yli 25 GPS- ja sisälajisovellusta mahdollistavat tarkan kirjanpidon mm. kävelyn, juoksun, pyöräilyn, allasuinnin tai golfin parissa. Venu 2 huolehtii myös treenimusiikista, sillä kellon tallennusmuistiin mahtuu yli 650 kappaletta, joiden kuunteluun tarvitset ainoastaan langattomat kuulokkeet.

11,90 €/kk
yhteensä 428,40 €sis. alv 24 %

Maksuaika

11,90 €/kk
36 kk
yhteensä 428,40 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 55 myymälästä

Vaihda nykyinen älykellosi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen!

1.Katso nykyisen älykellosi arvo tästä

2.Tilaa uusi älykello

3.Vie tilausvahvistus tai toimituslähete DNA Kauppaan. Ota mukaan nykyinen älykellosi ja saat vaihtohyvityksen.