Alepäivät 18.6.-4.7
  1. Mediatoistimet ja projektorit
  2. Google
  3. Google Chromecast Ultra -mediatoistin
Google Chromecast Ultra -mediatoistin

Google Chromecast Ultra -mediatoistin

  • Suoratoista viihdettä televisioon
  • Kätevästi puhelimesta ja tabletista
  • Jopa 4K Ultra HD -tarkkuus
2,18 €/kk
yhteensä 78,48 €sis. alv 24 %

Maksuaika

2,18 €/kk
36 kk
yhteensä 78,48 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 38 myymälästä

Suoratoista viihdettä TV:n suurelle näytölle, puhelimella tai tabletilla. Google Chromecast Ultra striimaa sisältöä jopa 4K Ultra HD- ja HDR-tarkkuudella.

Chromecast Ultra on porttisi 4K-viihteeseen

Fiilistele lomakuvia, toista elokuvia ja sarjoja, pelaa kotitelkkarillasi. Chromecast Ultra on mediantoistolaite, jonka liität televisiosi HDMI-porttiin. Suoratoista sisältöä jopa 4K Ultra HD- ja HDR-tarkkuudella. Google Chromecast Ultralla striimaat kaikkien Cast-yhteensopivien laitteiden ja sovellusten näytön televisioosi. Chromecast on iPhone-, iPad- ja Android-yhteensopiva.

Nauti huipputerävä 4K Ultra HD -kuvasta

Suoratoista sisältöä 4K-tarkkuudella ja nautit jopa neljä kertaa teräväpiirtoa terävämmästä kuvasta. Chromecast Ultralla värit ovat rikkaammat ja toisto sujuvampaa. Toisto optimoidaan automaattisesti parasta mahdollista kuvanlaatua varten, oli käytössäsi 4K- tai HD-tasoinen televisio. Chromecast Ultra suoratoistaa sisältöä nopeasti ja sulavasti pienellä puskuroinnilla.

Chromecastilla katselet leffat, kuuntelet musiikkia ja pelaat

Chromecast Ultralla lisäät TV-ruudullesi sisältöä Google Kuvista tai Facebookista. Valitse Cast-yhteensopiva sovellus, esim. Netflix, Deezer tai YouTube ja tarjolla on TV-ohjelmia, elokuvia, musiikkia, pelejä sekä muuta sisältöä. Katso puhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen ruutua isolta näytöltä.